Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent acull la primera jornada d’un programa regional de suport a emprenedors

març 6, 2019

La Casa de la dona ha acollit aquest matí la primera sessió del programa d’Enfortiment per a Agents del Sistema d’Emprenedoria de la Comunitat Valenciana, que organitzen els Centres Europeus d’Empreses Innovadores (CEEIs) de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Federació de Personal Tècnic en Gestió del Desenvolupament Local (ADLYPSE). En aquesta ocasió, els responsables del CEEI de València han explicat als agents les accions previstes per a l’exercici de 2019.

El programa, recolzat per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i amb cofinançament europeu, té com a objectiu enfortir l’activitat diària dels agents que donen suport als emprenedors innovadors per tot el territori posant a la seua disposició eines i metodologies d’alt valor afegit. El regidor de Gestió de Recursos i Modernització de l’Ajuntament de Torrent, Andrés Campos, ha destacat “la necessitat de dotar als emprenedors de les eines i l’assessorament necessaris per al desenvolupament de les seues idees”.

En aquest programa participaran un total de 163 agents de tota la Comunitat i es divideix en quatre sessions. La primera d’elles s’ha celebrat a Torrent. Demà, 7 de març a Alacant, el 15 de març a Castelló i el 21 del mateix mes a la ciutat d’Ontinyent.

Per a la directora general de l’Ivace, Júlia Company “aquest programa i, en particular les jornades que se celebraran posen de manifest la voluntat de la Conselleria d’Economia Sostenible, i de l’IVACE, de descentralitzar i fer partícip de les nostres polítiques d’innovació a tot el territori de la Comunitat”.

En les sessions que es realitzaran durant aquest mes de març s’exposen les eines que tenen en marxa de suport als emprenedors i que posaran a la disposició dels agents. Entre aquestes metodologies destaca l’eina BIK idea, una eina d’innovació desenvolupada pels CEEIs de la Comunitat que, mitjançant un treball guiat permet la generació i desenvolupament de noves idees amb la finalitat d’aconseguir els objectius plantejats a l’hora d’innovar en producte, experiència de client o model de negoci.

El tancament de la jornada ha sigut a càrrec de José Domingo Martínez, de Serveis Innovadors i Sostenibles de la Diputació de València i vicepresident d’Adlypse, i Ricard Calvo, director de GRIDET, que han centrat les seues intervencions en les potencialitats emprenedores territorials, i específicament, en la generació d’activitat econòmica local diferenciada i global.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.