Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Torrent acull la I Jornada d’Esport Lliure de Discriminació

desembre 7, 2016

Les jornades han reunit un gran nombre de col·lectius i associacions que lluiten contra la discriminació en l’àmbit esportiu

Este cap de setmana les instal·lacions esportives del Parc Central han acollit la I Jornada de l’Esport Lliure de Discriminació amb un gran nombre d’activitats que incloïen el Torneig Taronja Splash. Un gran nombre de col·lectius i associacions involucrats en la lluita contra la discriminació en l’esport, com són ADISTO, Champi Women Racing, Club Natació Barracudas, Club Alquímia Torrent i Kangoo Club Torrent, van participar en estes sessions. A més, es van disposar diversos stands informatius contra el VIH al costat d’un panell on els assistents podien escriure missatges sobre la inclusió i respecte en l’esport i on hi havia els dibuixos del concurs de cartells de l’IES Veles i Vents.

En l’acte inaugural l’associació ADISTO va fer una exhibició musical amb diverses actuacions de ball. L’alcalde Jesús Ros, acompanyat de diferents membres de la corporació municipal, va ser present en l’acte gaudint en tot moment de les activitats. L’alcalde va destacar que “en l’Ajuntament treballem per l’organització de tot tipus d’activitats per a lluitar contra la discriminació. No solament hem de llegir un manifest, sinó demostrar la nostra lluita a favor de la igualtat mitjançant accions. Estem contents perquè estes primeres jornades han tingut un gran èxit d’assistència, tant de col·lectius i associacions com de ciutadans i ciutadanes que han vingut a informar-se’n”.

La programació es completà amb exhibicions de natació sincronitzada i de Kangoo, master classes i moltes altres activitats. També hi hagué xarrades informatives dedicades a persones que treballen amb joves sobre el protocol d’actuació en casos de LGTBI-fòbia en la xarrada “Eines per a detectar la LGTBI-fòbia” i una altra sobre “Experiències personals VIH i vivències del col·lectiu LGTBI”. Per a cloure les jornades, diumenge al matí tingué lloc el Torneig Taronja Splash, una activitat que va estar oberta a tot el públic que hi va voler participar. En acabar, el regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos va lliurar les medalles als participants, que portaven com a logotip el dibuix guanyador del concurs de cartell de l’IES Veles i Vents.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.