Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent acull el Campionat d’Espanya Promesa d’Atletisme

juliol 5, 2017

 A més, el trinquet José María Veguer celebra el Campionat Autonòmic de Galotxa Gran Trofeu El Corte Inglés, on dos equips torrentins disputaran les finals

Este cap de setmana, l’esport és el protagonista a Torrent. D’una banda, es celebra el Campionat d’Espanya Promesa d’Atletisme. Durant dissabte i diumenge, el Parc Central acollirà un gran nombre d’activitats i competicions atlètiques. Es pot consultar tota la programació i els horaris en el següent enllaç: goo.gl/z5hHn4

D’altra banda, s’ha organitzat a la ciutat el Campionat Autonòmic de Galotxa Gran Trofeu El Corte Inglés al trinquet José Maria Veguer. Dos equips torrentins jugaran este cap de setmana per tal d’aconseguir la victòria. Dissabte a les 19.00 h, el CPV Trinquet Torrent A s’enfrontarà al CPV Alfara d’Algímia en la final primera. Diumenge a la mateixa hora es celebrarà la final tercera amb el Torrent C i el Riba-roja B.

Com tots els caps de setmana, el Centre Ambiental del Vedat ha preparat una programació molt divertida per a este cap de setmana. Dissabte a partir de les 10.30 h, els torrentins i torrentines podran gaudir de diferents classes per a aprendre a diferenciar els tipus d’oli d’oliva que hi ha i les varietats en funció de les olives.

L’associació del barri els Caragols ha preparat una jornada de festa, que durarà tot el dia, per a gaudir d’un dissabte molt divertit. La festa de la xicalla, jocs, playbacks, sopar i una discomòbil són algunes de les activitats preparades

També en la jornada de dissabte, la germandat Negacions de Pere ha preparat un certamen de bandes, on les cornetes i els tambors seran els protagonistes.

L’escola Ritme de Ball ha organitzat el seu final de curs amb una exhibició on l’alumnat ballarà i mostrarà tot l’aprés durant els curs. A més, el diners recaptats amb les entrades aniran íntegrament destinats a l’escoleta que pertany a la Casa de la Caritat. Diumenge a les 12.00 h a l’Ajuntament.

La vesprada de dissabte, la comparsa mora Abbàssides celebren el seu 20é aniversari amb una festa al carrer de Cervantes des de les 17.00 h fins a les 03.00 h. I per a acabar, la sala d’actes de l’Ajuntament acull, a les 18.30 h, la coronació de la reina de l’associació Amics de la Cultura Andalusa.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.