Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent aconsegueix els 1.000 subscriptors en Telegram
Torrent aconsegueix els 1.000 subscriptors en Telegram
,

Torrent aconsegueix els 1.000 subscriptors en Telegram

febrer 16, 2022

El servei de Telegram de l’Ajuntament de Torrent compleix un any de servei aconseguint els 1.000 subscriptors, que inclouen als membres dels canals de difusió municipals en castellà i valencià, on es comparteix tota l’actualitat, avisos, activitats, horaris i molta més informació relacionada amb el municipi. Una eina que va nàixer en la pandèmia per a donar cobertura informativa a una major part de la població i que a poc a poc es va consolidant com una alternativa a l’hora d’accedir a l’actualitat de la localitat.

L’Ajuntament Torrent, continua així amb la seua aposta per la innovació i la modernització dels serveis municipals, i les xifres se sumen a les de les altres xarxes socials del consistori, que sobrepassen els 19.000 seguidors en Facebook @AjuntamentDeTorrent, els 6.000 en Twitter @Aj_Torrent i els 7.000 en Instagram @Ajuntament_Torrent, a més de les 5.000 persones subscrites al servei de difusió de WhatsApp 662 594 180..

De la mateixa manera, recentment s’anunciava la posada en marxa ‘Llum’, un chatbot intel·ligent disponible 24 hores al dia i 365 dies a l’any en la seua pàgina web www.torrent.es, l’objectiu de la qual és assistir a la ciutadania i donar resposta als possibles dubtes que tinguen els usuaris sobre els serveis del consistori. D’aquesta manera, amb un sol clic, l’eina desenvolupada per ‘1millionbot’ permet resoldre les qüestions més comunes sobre l’accés a la informació, la documentació o tràmits a realitzar, ja siga en qüestions d’empadronament, notificació d’incidències o domiciliació de rebuts, entre altres. Una eina que s’afig a la inversió en polítiques de transparència i accés a la informació i en eines d’accés de la ciutadania al seu ajuntament, reflectides també en el reforç de les línies telefòniques del 010 -un servei que s’ha duplicat durant la pandèmia- o en el servei de cita prèvia a través de l’aplicació WhatsApp 637 402 821.

Torrent aconsegueix els 1.000 subscriptors en Telegram

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.