Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent acollirà la jornada “Smart cities mitjançant la compra pública d’innovació”
Torrent acollirà la jornada “Smart cities mitjançant la compra pública d’innovació”
,

Torrent acollirà la jornada “Smart cities mitjançant la compra pública d’innovació”

octubre 14, 2019

L’esdeveniment tindrà lloc el dimarts 15 d’octubre a les 10 hores a la sala cívica de l’Antic Mercat

Dimarts que ve 15 d’octubre a les 10 hores tindrà lloc a la sala cívica de l’Antic Mercat de Torrent la jornada “Smart Cities mitjançant la compra pública d’innovació”, un esdeveniment organitzat per l’empresa municipal Idea’t en col·laboració amb Fundeun (Fundació Empresa Universitat d’Alacant). Es tracta d’un projecte promogut pel Programa d’Activació de la Compra Pública de la Innovació en la Comunitat Valenciana (aCPIval) que té com a objectiu situar a la Comunitat com a referent europeu en matèria d’innovació tecnològica i empresarial així com la potenciació de nous mercats a través de la contractació pública. A través d’aquest tipus de trobades dinàmiques es busca generar un punt de connexió entre l’Administració Pública, les empreses innovadores i de base tecnològica i els investigadors que contribuïsquen a millorar els serveis del ciutadà.

La jornada serà inaugurada per l’alcalde Jesús Ros, el subdirector general de Programes d’Innovació de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i el president de Fundeun, Manuel Cazorla. A continuació el gerent de Fundeun, Rafael Lafont abordarà la ponència “La Compra Pública d’Innovació: un punt de trobada entre l’Administració Pública, l’empresa innovadora i la investigació”. Per part seua, el regidor de Gestió de Recursos i Modernització de l’Ajuntament de Torrent, Andrés Campos, parlarà de bones pràctiques en CPI a nivell nacional i regional a partir de l’exemple del Pla director Torrent Smart City.

La jornada es completarà amb un pitching en el qual diverses empreses exposaran solucions innovadores per a fer front als reptes als quals s’enfronten els ajuntaments i finalitzarà amb un networking col·laboratiu sobre a la Compra Pública en Innovació.

Les inscripcions per a assistir a l’esdeveniment poden realitzar-se a través del següent enllaç: https://fundeun.es/evento/cata-en-innovacion-smart-cities-mediante-la-compra-publica-de-innovacion/

Torrent acollirà la jornada “Smart cities mitjançant la compra pública d’innovació”

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.