Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent acollirà de nou les misses en valencià d’À Punt
Torrent acollirà de nou les misses en valencià d’À Punt
,

Torrent acollirà de nou les misses en valencià d’À Punt

agost 6, 2021

La retransmissió es recuperarà els diumenges a les 10.00h a partir del 8 d’agost

La televisió pública valenciana, À Punt, retransmetrà de nou la celebració de l’eucaristia en valencià des de la parròquia de l’Assumpció de Torrent. L’ens públic ha decidit reprendre les retransmissions en directe i ha triat la parròquia de l’Assumpció de Torrent com el lloc per a aquestes emissions. La primera serà diumenge, 8 d’agost, a partir de les 10.00.

Aquesta iniciativa, que va arrancar amb la declaració de l’estat d’alarma al març de 2020, tenia com a finalitat oferir un servei públic que permetera compartir la celebració amb les persones que desitjaren participar-hi.

Jesús Corbí, rector de l’Assumpció, ha volgut destacar que “per a la parròquia és una alegria poder estar en un mitjà de comunicació tan important, això demostra el valor que se li ha donat a les celebracions que hem fet des de la parròquia”. Així mateix, ha afirmat que “es tracta d’un gest de sa pluralisme en la televisió pública que cal agrair, i que és, en definitiva, una bona notícia per a la nostra comunitat”.

La retransmissió de les celebracions per part de la televisió pública valenciana, destaca també per la utilització del valencià en les celebracions, ja que és una altra ocasió per a reivindicar la nostra llengua-

 

 

 

Torrent acollirà de nou les misses en valencià d’À Punt

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.