Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent acull l’exposició Playmobil més gran de la història en la Comunitat Valenciana
Torrent acull l’exposició Playmobil més gran de la història en la Comunitat Valenciana
, ,

Torrent acull l’exposició Playmobil més gran de la història en la Comunitat Valenciana

novembre 28, 2018

Milers de figures exposades per AESCLICK i repartides en 1.700 m2 amb diferents temàtiques, que inclouen les festivitats locals: Sant Blai, falles i Moros i cristians

La ciutat de Torrent es prepara per a l’estrena de la gran exposició de Playmobil; una mostra que comptarà amb milers de figures i una capacitat de 1.700 m2 i que és totalment gratuïta. Els diorames, alguns compten amb al voltant de 200 figures, tenen temàtiques molt variades, convertint l’exposició en la més gran de tota la Comunitat Valenciana. AESCLICK (Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil) aportarà els diorames que es podran veure en aquest esdeveniment que estarà situat a la sala cívica de l’Antic Mercat des del dia 13 de desembre fins al 13 de gener.

Alguns dels diorames que podran contemplar-se tenen temàtiques de la volta ciclista a Espanya, els regnes de la Terra Mitjana, el llunyà oest o la Revolució Industrial. A més, hauran figures personalitzades en relació amb les tradicions i festivitats de Torrent: Sant Blai, les Falles i els Moros i cristians. En aquest projecte de personalització s’ha comptat amb la participació de diferents torrentins, que col·laboren amb aquesta exposició que està pensada per a “el gaudir, no solament del públic infantil, sinó també per als pares i mares”, ha assenyalat la regidora de Cultura, Susi Ferrer. D’igual manera, la mostra comptarà amb un Belém, que es podrà veure des del dia 10 de desembre en la planta  baixa de l’Antic Mercat.

“Entorn de l’exposició es crearà un mercat que posarà en contacte a col·leccionistes, tant amb antigualles de Playmobil, peces descatalogades o últims models”, ha assenyalat Dioni Martínez, representant de AESCLICK, qui ha indicat que “serà l’exposició més gran de la història en la Comunitat quant a grandària, diversitat i qualitat”, esperant que l’exposició siga un èxit d’assistència, aconseguint els 30.000 visitants, vinguts de tota València i d’altres províncies. AESCLICK és una associació benèfica sense ànim de lucre que col·labora cada Nadal aportant joguets a hospitals, i posant urnes expositives en les plantes infantils amb l’objectiu que els xiquets i xiquetes que estan ingressats puguen tindre una estada més amena.

L’exposició pot visitar-se és el següent horari: de dilluns a dissabte de 9 a 14 h; diumenge de 10 a 13 h; dimarts, divendres i dissabte de 17 a 20 h. A més, la mostra estarà oberta en horari de vesprada el diumenge 16 i 23, dimecres 26, dijous 27, dimecres 2 i dijous 3. El dia 25 de desembre, 1 i 6 de gener romandrà tancat. I el 5 estarà oberta només al matí.

Torrent acull l’exposició Playmobil més gran de la història en la Comunitat Valenciana

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.