Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent acull este cap de setmana la carrera solidària 9 Km, 9 mesos

febrer 17, 2017

El Festival Brassurround arriba a l’Auditori amb un homenatge als grans instrumentistes de vent de metall de dos de les més importants orquestres de la Comunitat Valenciana

Este cap de setmana la solidaritat i l’esport vénen de la mà amb la carrera 9 km, 9 mesos a favor de la prevenció i el diagnòstic del dany fetal. La carrera consta de nou quilòmetres i, a més, hi haurà una marxa familiar de quatre quilòmetres i mig que es podrà fer passejant, caminant o corrent. La carrera començarà diumenge a les 10.00 h i l’eixida serà des del Parc Central. Les inscripcions es poden formalitzar fins al mateix dia de la carrera de 8.00 a 9.00 h en el punt de meta al preu de huit euros. També hi haurà una rifa, animació familiar, tallers infantils i exhibicions esportives.

Els amants de la música tenen un cap de setmana carregat d’activitats amb l’arribada de la XI Edició del Festival Brassurround Torrent. Enguany s’homenatja es grans instrumentistes de vent de metall de dos de les més importants orquestres de la Comunitat Valenciana: l’Orquestra de València i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana. L’obertura del festival tindrà lloc divendres a les 20.30 h a càrrec del quintet de música de cambra suís Geneva Brass Quintet. Dissabte a les 20.00 h se celebrarà un concert que farà valdre la rellevància que les dones estan adquirint en el món del vent de metall internacional. El festival es clausurarà diumenge a les 19.00 h amb el concert Spanish Brass Simfònic.
Dissabte se celebra la IX Trobada Diocesana de Germandats de la Setmana Santa. La Casa Museu acollirà la recepció oficial a les 10.00 h. A continuació s’organitzarà una desfilada, en la qual les germandats es dirigiran a l’església de l’Assumpció. Una vegada allí, tindrà lloc una conferència. En acabar, en la seu de la germandat de la Mare de Déu dels Dolors se celebrarà un vi d’honor, i després tots es dirigiran a l’Antic Mercat per a visitar l’exposició de vestits de reines de l’Encontre. La jornada acabarà amb una eucaristia en la parròquia de Montsió a les 17.30 h.

L’agenda dels xiquets també està plena d’activitats este cap de setmana. La primera opció l’oferix el Centre Ambiental del Vedat amb un contacontes titulat El picapins. En esta activitat, que tindrà lloc dissabte i diumenge a partir de les 11.30 h, els participants aprendran que els arbres complixen un important paper en la conservació de la biodiversitat, a més de les diferents espècies d’aus que habiten els nostres boscos. A més, com cada dissabte, el centre acull el tradicional mercat d’agricultura ecològica i local, on els assistents poden adquirir fruites i verdures de gran qualitat.

Seguint amb les activitats infantils, l’Hort de Trénor presenta un taller diumenge a partir de les 11.00 h. En este cas es tracta d’Animalets del Món, on es triarà un animal perquè, mitjançant manualitats creatives, es convertisca en una figura i cobre vida. Finalment els més xicotets de la casa podran participar, durant el matí de dissabte, en les activitats preparades en la festa infantil que organitza la falla Sant Roc.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.