Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Tomàs Hurtado, Rosa Raga i Horta Teatre reben els premis Ideco

febrer 18, 2019

L’Antic Mercat acull la gala de lliurament dels guardons que atorga l’Institut d’Estudis Comarcals i la presentació de l’obra de Wilson Ferrús

Rosa Raga i Horta Teatre reberen divendres els premis Carmen Valero i Quico Moret, respectivament, els quals atorga l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Horta Sud (Ideco). L’acte de lliurament tingué lloc en la sala cívica de l’Antic Mercat, en la capital de l’Horta Sud. Els guardons reconeixen de Rosa Raga la seua contribució a la normalització lingüística i, d’altra banda, la trajectòria i vinculació al conjunt de la comarca de l’associació Horta Teatre de Castellar.

L’Ideco atorgà el XII Premi d’Investigació a Tomàs Hurtado pel projecte La numismàtica antiga en l’Alger Valentinus. L’Horta Sud. A més a més s’hi presentà el llibre El grup femení de la Residència d’Estudiants de Madrid en temps de guerra: l’Hort de les Palmes de Picanya (1936-1939), de Wilson Ferrús, editat enguany i que és fruit dels premis de l’any anterior.

L’acte de lliurament dels premis tingué la presència de l’alcalde, Jesús Ros, que remarcà en la seua intervenció la defensa de “la col·lectivitat i del que ens és propi” i destacà l’esforç de tot el grup de treball que presidix Alfred Ramos i els felicità per defendre la “contribució al bé comú per damunt dels interessos particulars”. Amb l’alcalde hi assistiren la regidora de Cultura, Susi Ferrer, així com alcaldes de la comarca, membres de la corporació municipal, representants de la societat organitzada de l’Horta i el president de la Mancomunitat de l’Horta Sud, Carlos Fernández Bielsa.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.