Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Tango i dansa contemporània en l’ Auditori de Torrent
Tango i dansa contemporània en l’ Auditori de Torrent
,

Tango i dansa contemporània en l’ Auditori de Torrent

desembre 16, 2021

Universo Piazzolla i Caperucita today són les propostes de l‘Auditori per al cap de setmana

L’ Auditori de Torrent acull aquest cap de setmana dos espectacles en els quals el ball té un paper protagonista: Universo Piazzolla, un homenatge al músic argentí en el centenari del seu naixement; i Caperucita today (…y déjate de cuentos), dansa contemporània en una revisió del conte infantil escrit per Charles Perrault.

Dissabte, 11 de desembre, l’ Auditori presentarà Universo Piazzolla, una proposta que arriba de la mà de Berretín de Buenos Aires i integra algunes de les obres més destacades d’ Astor Piazzolla, en un recorregut per diferents èpoques de l’obra del músic argentí. Encara que nascut a la ciutat de Mar del Plata, Piazzolla va créixer a Nova York, on va irrompre amb la seua música en la primera meitat del segle XX; considerat un boig o un geni que va treure del seu bandoneó tot el que tenia guardat: tango, Bach i un plus de jazz, amb cançons lligades a grans poetes com Horacio Ferrer o el mateix Borges. Universo Piazzolla és la proposta de Berretín de Buenos Aires -una companyia que porta als escenaris la cultura del tango de Río de la Plata i el folklore argentí- que en aquest espectacle presentarà algunes peces del repertori de Piazzolla en una subtil i elegant interacció entre músics, cantant i ballarins. Els espectadors podran gaudir en aquesta funció d’obres instrumentals destacades, com ara Oblivion, Libertango o Adiós Nonino, a més de cançons com La balada para un loco, Milonga del Trovador o Los Pájaros Perdidos.

Caperucita today (…y déjate de cuentos) és la funció programada per a diumenge, 12 de desembre; un espectacle de dansa contemporània per a tots els públics que rescata el clàssic de Caputxeta per als espectadors d’ahir, hui i demà, amb el qual la Companyia de Dansa Fernando Hurtado ens descobreix una Caputxeta adolescent i actual, que viu els problemes i els avantatges d’aquests temps. La Companyia de Dansa Fernando Hurtado ha produït i estrenat més de trenta espectacles de dansa contemporània i dansa teatre, tant a Espanya com a l’estranger, i ha promogut des dels seus començaments una línia de treball físic, enèrgic, amb exigència tècnica, i molta teatralitat; tot això li ha valgut per a aconseguir una trajectòria de renom i participar regularment en fires i festivals d’arts escèniques de primer nivell, a més ha estat guardonada amb alguns dels més prestigiosos premis nacionals com els Premis Lorca i Premis FETEN.

Tango i dansa contemporània en l’ Auditori de Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.