Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

‘Talents de Casa’, el programa de talent torrentí dóna a conèixer als seus tres primers finalistes
‘Talents de Casa’, el programa de talent torrentí dóna a conèixer als seus tres primers finalistes
,

‘Talents de Casa’, el programa de talent torrentí dóna a conèixer als seus tres primers finalistes

juny 8, 2020

José Manuel Giménez i Samu Gil es van alçar amb el reconeixement dels ambaixadors i van passar a la Gran Final

Per part seua, Alba Carmona va encapçalar la llista dels vídeos més votats en YouTube i va aconseguir una merescuda plaça també per a la Gran Final

Després d’enlairar amb l’episodi 0 fa dos diumenges presentant les bases i el format del programa, ahir a la vesprada els torrentins i torrentines van poder gaudir del primer capítol de ‘Talents de Casa’, un xou que aposta per l’art i el talent 100% de Torrent i que és una iniciativa del consistori per a entretenir a la ciutadania i, al mateix temps, donar a conèixer la creativitat, les habilitats i destreses dels veïns i veïnes.

El programa, conduït per José Serer, va comptar amb diferents sorpreses i moments molt divertits que van aconseguir traure un somriure al públic. El presentador va mostrar els 12 vídeos que competien aquesta setmana per convertir-se en els tres primers finalistes i obtenir l’anhelat premi: participar en la Gran Final.

Així doncs, el primer finalista va ser revelat amb foc, ja que l’ambaixador Magic Jordi va fer un truc de màgia amb un paper on figurava el nom dels seus tres preferits, deixant només a José Manuel Giménez que es va convertir en el primer guanyador de la vesprada. El finalista va ser seleccionat per destacar amb un vídeo en el qual cantava acompanyat de la seua guitarra la cançó flamenca S.O.S.

L’emoció va continuar amb Raul Ogalla, que va insistir en la dificultat a l’hora de triar només a una persona a causa de la capacitat demostrada en tots els vídeos presentats. L’ambaixador es va decidir finalment per Samu Gil, un xiquet que va expressar el seu talent musical amb el saxofón interpretant Baghira, del compositor Ferrer Ferran. D’aquesta forma, Samu ja té un passatge amb destinació a la Gran Final de ‘Talents de Casa’.

I va arribar el punt àlgid de la vesprada coneixent el vídeo més votat per l’audiència. Va ser la periodista Beatriz Carrascosa la que va detallar les votacions realitzades en el canal de YouTube del consistori, declarant a Alba Carmona com la finalista triada pel públic. L’artista va obtenir 503 likes per la seua cançó Energia positiva, amb lletra i música composta per ella mateixa.

Com a convidats especials en aquest primer programa, Pascual Andreu i Saray García van relatar la seua trajectòria professional en el món del cant, la lírica i l’òpera, així com la seua experiència participant en els concerts en directe que l’Ajuntament de Torrent va organitzar dins de la programació Pas a pas, nota a nota. I clar, aprofitant el moment, la parella va demostrar les seues magistrals veus interpretant A l’ombra d’una ombrel·la, de la sarsuela Luisa Fernanda.

Per a totes les persones que es van perdre l’entretingut episodi 1, o bé per a les quals vulguen tornar a reviure els millors moments, ‘Talents de Casa’ pot veure’s en la pàgina de Facebook del consistori a través del següent enllaç: https://www.facebook.com/ajuntamentdetorrent/videos/304308497272987/

Episodi 2

D’altra banda, avui s’han obert les votacions per a triar al favorit o favorita del públic d’aquesta setmana, que es donarà a conèixer al costat dels dos finalistes seleccionats pels ambaixadors en el pròxim programa de ‘Talents de Casa’, diumenge 14 de juny. Vint-i-una propostes que inclouen música, arts plàstiques o comèdia, tot això esperant que els torrentins i torrentines trien als seus preferits i els premien amb un Like en el canal de YouTube de l’Ajuntament de Torrent:

 https://www.youtube.com/playlist?list=PLpZ_5IVRbgD_JUZO88uxYXe9hCDaxZfMV

 

‘Talents de Casa’, el programa de talent torrentí dóna a conèixer als seus tres primers finalistes

 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.