Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

S’inauguren a Torrent les noves oficines dels Registres de la Propietat
S’inauguren a Torrent les noves oficines dels Registres de la Propietat
,

S’inauguren a Torrent les noves oficines dels Registres de la Propietat

maig 11, 2018

Les instal·lacions, situades en l’encreuament de l’avinguda de Barcelona 92 amb el carrer d’Atlanta 96 de Parc Central, donen servei a tots els habitants de la comarca

Ahir a la vesprada es van inaugurar oficialment les noves oficines dels Registres de la Propietat de Torrent (Registres 1 i 3), de les quals són titulars María José Renart i Consuelo Ribera, respectivament. Les instal·lacions estan situades en la confluència de l’avinguda de Barcelona 92 amb el carrer d’Atlanta 96, en la zona del Parc Central de Torrent. A l’acte van assistir l’alcalde Jesús Ros, les deganes nacional i autonòmica del Col·legi de Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles, María Emilia Adán i Begoña Longás, el sotsdirector general de l’Institut Valencià d’Administració Tributària (IVAT), Javier Casas Gimeno, a més d’altres registradors de la propietat, notaris de la zona, amics i treballadors.

Les instal·lacions tenen aproximadament mil metres quadrats de superfície, repartits en dos plantes. Es tracta d’un espai ampli per a l’Oficina Liquidadora, que dóna servei a tota la comarca, un espai per a atenció al públic, una zona de treball amb despatxos per als 24 treballadors i les dues registradores, un recinte de seguretat per a custòdia de documents, arxiu comú, banys i altres espais.

S’inauguren a Torrent les noves oficines dels Registres de la Propietat
Més àmplies i modernes que en el seu emplaçament anterior, les noves oficines tenen tots els requeriments necessaris per a garantir la protecció de dades dels usuaris i usuàries, complixen perfectament la normativa i són accessibles per a persones amb discapacitat, a més de tindre l’equipament i tecnologia necessaris per a poder desenvolupar amb eficiència el treball diari.

Els habitants de Torrent i de la resta de la comarca disposen així d’unes instal·lacions més avançades i modernes on poder efectuar totes les gestions relacionades amb la compravenda d’immobles, pagament d’impostos o taxes, o assessorament per a l’adquisició d’un habitatge o local comercial. Les noves oficines fa que funcionen en el  nou emplaçament des de finals de febrer.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.