Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent presenta els seus nous vehicles policials, híbrids endollables
Torrent presenta els seus nous vehicles policials, híbrids endollables

Torrent presenta els seus nous vehicles policials, híbrids endollables

abril 10, 2024

La ciutat de Torrent continua fent passos avant en la modernització i la sostenibilitat en els seus servicis policials amb la presentació de dos nous vehicles destinats a la Policia Local. Estos vehicles, fabricats a Almussafes, destaquen pel seu disseny cridaner i el seu menor impacte ambiental en ser híbrids endollables.

Els dos models presentats per l’alcaldessa Amparo Folgado, la regidora de Seguretat Ciutadana, Sonia Roca i el comissari cap, Eduardo Martínez, compten amb una retolació més cridanera que els distingix en la seua labor de vigilància i seguretat ciutadana. A més de la seua contribució a la reducció de la contaminació, estos vehicles oferixen funcionalitats millorades per al treball policial.

Entre les característiques més destacades d’estos nous vehicles es troben els armaris interiors dissenyats especialment per a l’emmagatzematge de material policial, facilitant així l’accés ràpid i segur als equips necessaris en situacions d’emergència. A més, un dels vehicles està equipat amb una mampara de seguretat per a detinguts, garantint la seguretat tant del personal policial com dels individus sota custòdia.

L’alcaldessa Amparo Folgado ha expressat la seua satisfacció, assenyalant que “volem que la Policia Local de Torrent compte amb els millors equips destinats a la vigilància de trànsit i a la seguretat ciutadana”. Esta iniciativa reflectix el compromís de l’Ajuntament de Torrent amb la modernització dels seus servicis policials i la cura del medi ambient.

Amb la introducció d’estos nous vehicles, Torrent reforça la seua posició com una ciutat compromesa amb la innovació, la seguretat i la sostenibilitat en l’àmbit policial, oferint als seus agents les ferramentes necessàries per a exercir la seua labor de manera eficient i responsable.

Torrent presenta els seus nous vehicles policials, híbrids endollables

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.