Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent dona la benvinguda a José Pascual Martínez, nou Comissari Cap de la Policia Local.
Torrent dona la benvinguda a José Pascual Martínez, nou Comissari Cap de la Policia Local.
,

Torrent dona la benvinguda a José Pascual Martínez, nou Comissari Cap de la Policia Local.

juny 17, 2024
El nou Comissari Cap, ja va anar Intendent Principal a Torrent de 2012 a 2015, amb l’actual alcaldessa Amparo Folgado. Sent el responsable, entre altres assoliments, de la creació i posada en funcionament de la Policia de Barri a la nostra ciutat.

L’alcaldessa Amparo Folgado ha anunciat la incorporació del nou Comissari Comissari Cap, José Pascual Martínez, que ocuparà el càrrec del recentment jubilat Eduardo Martínez, arriba d’ocupar el càrrec de Comissari Cap de la Unitat de Trànsit i Seguretat Viària de la Policia Local a l’Ajuntament de València.

Folgado ha explicat que el Comissari Cap Martínez, és un home d’àmplia formació acadèmica i experiència professional, han sigut 35 anys prestant els seus servicis en diferents municipis, Policia Local a Sueca (1989-1994), Sergent Cap a Bétera (1994-1995), Sergent (actual inspector) i posteriorment Intendent Principal a Sueca (2001-2012), Intendent principal en comissió de servicis (2012-2015) a Torrent, Intendent Principal Cap (2015-2018), Comissari a València, ocupant els llocs de Comissari Cap en diferents unitats (2018-actualitat).

L’alcaldessa ha volgut recordar la seua etapa com a alcaldessa, on treballant estretament amb el Comissari Cap José pasqual Martínez, “aconseguim alguna cosa que per a mi és fonamental per a Torrent, la implantació de nou de la Policia de Barri per a Torrent, i serà el primer tema dels molts que tinc en la carpeta, que li proposaré al Comissari Cap”.

L’Alcaldessa li ha desitjat “molta sort, vocació i professionalitat ja que posarem baix el seu comandament, de nou, una cosa tan important com la seguretat de la ciutat i el bon fer de la Policia Local”.

“Estic convençuda, perquè li conec, del compromís i lleialtat del nou Comissari Cap, i per això la decisió de la seua incorporació. Al qual li demane responsabilitat i lliurament per a, el més important, servir i garantir la seguretat dels ciutadans de Torrent”, ha afegit Folgado.

“Li demane al nou Comissari Cap el que li demane a tots els comandaments de la Policia Local, proximitat al ciutadà, modernització i apostar per ser una policia ètica, capaç de solucionar els problemes dels ciutadans. No solament aplicar la llei en sentit estricte, sinó actuar per a resoldre els seus problemes i estic convençuda que serà així”, va indicar l’alcaldessa.

La primera edil ha garantit que, “el compromís d’este Govern que treballarà estretament amb el nou Comissari Cap al capdavant de tot el Cos de la Policia Local de Torrent, serà com hem fet fins ara, servir a la ciutat i als seus veïns, i tinc la ferma esperança que el Cos de Policia Local aconseguirà encara cotes més altes de proximitat al ciutadà i majors èxits de seguretat per a aconseguir un Torrent en el qual tots puguem tindre una convivència pacífica i en sintonia, un Torrent amable, amb seguretat i llibertat”.

Torrent dona la benvinguda a José Pascual Martínez, nou Comissari Cap de la Policia Local.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.