Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Nou agents prenen possessió com a Policia Local de Torrent
Nou agents prenen possessió com a Policia Local de Torrent

Nou agents prenen possessió com a Policia Local de Torrent

juny 13, 2024

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Torrent ha acollit l’acte de presa de possessió de nou agents de la Policia Local com a funcionaris de carrera. L’acte ha estat presidit per l’Alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, i el Secretari General de l’Administració, Eduardo Balaguer. També han sigut presents el Comissari Cap de la Policia Local, Eduardo Martínez, la regidora de Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Sonia Roca, així com diferents comandaments policials i membres de l’equip de govern i de la corporació municipal.

Després de la jura dels càrrecs i la firma de l’acta corresponent, l’Alcaldessa ha dedicat unes paraules d’agraïment a la Policia Local pel seu treball diari en pro de la seguretat dels ciutadans. Ha destacat la importància de la labor que realitzen els agents i els ha animat a continuar vetlant per la seguretat de Torrent amb la mateixa dedicació i professionalitat que fins ara.

Amparo Folgado també ha tingut paraules de reconeixement per al Comissari Cap, Eduardo Martínez, que es jubila demà després de més de 40 anys de servici en la Policia Local. Ha destacat la seua trajectòria professional i el seu compromís amb la ciutat, desitjant-li el millor en la seua nova etapa.

Per part seua, els nous agents han expressat la seua satisfacció per haver aconseguit esta fita en la seua carrera professional i s’han compromés a treballar amb responsabilitat i lliurament per a servir als ciutadans de Torrent.

El ¡Comisario Cap, Eduardo Martínez, ha agraït a l’Alcaldessa i a tota la corporació municipal el seu suport a la Policia Local. També ha dirigit unes paraules d’alé als nous agents, animant-los a desenvolupar el seu treball amb vocació i professionalitat.

Nou agents prenen possessió com a Policia Local de Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.