Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Més i millors recursos per a la Policia Local de Torrent
Més i millors recursos per a la Policia Local de Torrent

Més i millors recursos per a la Policia Local de Torrent

novembre 2, 2023
L’Ajuntament de Torrent ha posat a la disposició del Cos un lot de defensa personal, amb cascos i escuts antidisturbis, i maletins de primers auxilis amb desfibril·ladors per a atendre situacions d’emergència en la via pública

La Policia Local de Torrent suma al seu inventari un nou lot de defensa personal, que inclou cascos i escuts antidisturbis, amb l’objectiu de garantir als i les agents una millor protecció en l’acompliment de la seua labor al servei de la ciutadania. En aquest ordre, l’Ajuntament també ha posat a la disposició del Cos un pack de maletins de primers auxilis per a atendre qualsevol emergència que puga presentar-se en la via pública. Aquest material els permetrà auxiliar amb major eficàcia en casos d’ennuegada, tant en adults com en xiquets, o intervenir amb desfibril·lador en situacions d’emergència per aturada cardíaca.

“Ens vam comprometre a reforçar la seguretat ciutadana i a dotar de més i millors recursos a la nostra Policia Local, i això és el que estem fent. Amb aquest paquet de mesures els nostres agents podran donar una resposta més ràpida i eficaç a qualsevol emergència que puga sorgir, a més d’estar millor protegits davant aquells riscos per a la seua pròpia seguretat”, subratlla l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, qui també posa l’accent en “la ferma voluntat de l’Equip de Govern per continuar treballant braç a braç amb els cossos i forces de seguretat pel benestar de la ciutadania torrentina”.

Per part seua, l’inspector de la Policia Local de Torrent, Francisco Alcanyís comenta que “amb aquest nou material estarem molt més preparats per a actuar i servir a la ciutadania amb major seguretat i eficiència”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.