Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Policia Local de Torrent incauta 329,57 grams de cocaïna i 12.295€ en metàl·lic
La Policia Local de Torrent incauta 329,57 grams de cocaïna i 12.295€ en metàl·lic

La Policia Local de Torrent incauta 329,57 grams de cocaïna i 12.295€ en metàl·lic

setembre 20, 2023
L’Ajuntament felicita la Policia Local per donar un dur colp a la venda il·lícita d’estupefaents a la ciutat de Torrent

La Policia Local ha detingut dos individus que portaven 329,57 euros a l’interior d’un vehicle i 12.295 euros en metàl·lic. En la matinada del 18 de setembre i mentre realitzava una patrulla nocturna de la Policia Local de Torrent, el servei de vigilància ordinari pel polígon industrial Mes del Jutge, van observar un vehicle parat i en marxa, que va cridar la seua atenció, a causa de l’actitud sospitosa dels seus ocupants.

Després de realitzar una identificació i escoltar algunes incoherències per part dels seus ocupants, aquests agents van sol·licitar la presència d’una altra patrulla per a efectuar-los un control d’alcoholèmia i drogues, llançant el conductor un resultat positiu en drogues. L’inspector, després del positiu i comprovar els antecedents del conductor va donar l’ordre de registrar el vehicle minuciosament.

Després del registre, la Policia Local de Torrent va trobar 329,57 grams de cocaïna i 12.295€ en metàl·lic, detenint en eixe moment als dos ocupants del vehicle per a després traslladar-los al Centre de Salut perquè els realitzaren diferents reconeixements, a causa de l’estat d’ansietat. I a continuació van ser posats a la disposició de la Comissaria de la Policia Nacional a Torrent.

Des de l’Ajuntament de Torrent han volgut felicitar els agents de la Policia Local i al Cos, per aquesta actuació que ha retirat de la circulació 329,57 grams de cocaïna i ha suposat un dur colp a la venda il·lícita d’estupefaents a la ciutat de Torrent.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.