Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Consell dels Xiquets i Xiquetes de Torrent coneix de prop les funcions de la Policia Local
El Consell dels Xiquets i Xiquetes de Torrent coneix de prop les funcions de la Policia Local
, , , ,

El Consell dels Xiquets i Xiquetes de Torrent coneix de prop les funcions de la Policia Local

maig 8, 2024

La direcció de qualsevol centre escolar pot sol·licitar la visita de Hakan i Astor i realitzar una demostració en el propi col·legi

Els membres del Consell dels Xiquets i Xiquetes de Torrent han viscut una vesprada molt especial visitant les instal·lacions de la Policia Local de Torrent. En esta visita, els més xiquets han tingut l’oportunitat de conéixer de prop el funcionament de la Policia Local i la important labor que realitzen per a mantindre la seguretat a la ciutat.

Durant la visita, els xiquets i xiquetes han pogut conéixer des del funcionament del 112, el telèfon d’emergències, fins a l’equipament de cada agent de policia i el material de protecció que utilitzen en el seu treball diari com el jupetí. A més, els membres del Consell de la Infància han tingut l’oportunitat de pujar-se a un dels vehicles policials i conéixer el funcionament de la sirena i el material de primers auxilis que porta en el seu interior.

Un dels moments més esperats de la visita ha sigut la trobada amb Hakan i Astor, els dos gossos policia de la Unitat K-9. Els membres del Consell dels Xiquets han disfrutat amb les demostracions de tots dos gossos especialitzats, observant com actuarien en un parc rastrejant estupefaents i marcant a la persona que els porta, així com també, com defenen a una persona que està sent atacada.

La visita ha comptat amb la presència de l’Alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, així com de la delegada de Família i Infància, Mª Ángeles Lerma, la delegada de Seguretat i Mobilitat, Sonia Roca i el regidor d’Educació, Guillermo Alonso del Real.

La Unitat Canina K-9 de la Policia Local de Torrent i el seu instructor han visitat durant el curs escolar diferents col·legis de la ciutat, perquè els més joves puguen conéixer millor la labor d’esta patrulla quant a seguretat ciutadana i realitzar demostracions que encanten als xiquets i xiquetes. Per això, des de la Policia de Torrent anima a la resta de col·legis a sol·licitar la visita de la unitat de Policia K-9 al centre escolar. L’adreça de qualsevol centre escolar pot sol·licitar la visita i demostració, enviant un correu electrònic a policia@torrent.es.

Esta iniciativa té com a objectiu acostar la labor de la Policia Local als més xicotets i fomentar la confiança i el respecte cap als agents de policia, que són amics i estan per a ajudar. A més, es pretén conscienciar als xiquets i xiquetes sobre la importància de la seguretat i de la col·laboració ciutadana per a mantindre una ciutat segura.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.