Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Sara Garrigues Royo i Paula Alapont Moreno, Falleres Majors de Torrent de 2022
Sara Garrigues Royo i Paula Alapont Moreno, Falleres Majors de Torrent de 2022
,

Sara Garrigues Royo i Paula Alapont Moreno, Falleres Majors de Torrent de 2022

juliol 13, 2021

L’Àgora de Parc Central va acollir dissabte passat la celebració de l’acte d’elecció de les màximes representants de les falles de Torrent 2022. Un acte en el qual, Sara Garrigues Royo, de la falla Avinguda, i Paula Alapont Moreno, de la falla Reina Sofia, van ser triades Fallera Major i Fallera Major Infantil de Torrent 2022 respectivament.

La vetlada es va iniciar amb la recepció de les Falleres Majors de 2020, Alicia Palladró Benavent i Sandra Peris Embuena. Al costat de les seues Corts d’Honor, van ser rebudes per l’alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, Pascual Martínez, així com pel jurat que va donar nom a les triades per al següent exercici.

A continuació, van desfilar per l’escenari les 18 candidates a falleres majors- 9 majors i 9 infantils-, per a iniciar una vegada més el cicle faller. Després de finalitzar la desfilada de totes les candidates, amb nervis i il·lusió, va arribar el moment més esperat de la nit. L’alcalde Jesús Ros va rebre els sobres de la mà del jurat. Habitualment, hauria sigut ell la persona encarregada de revelar els noms de les triades, no obstant això, no va anar així en aquesta ocasió. L’alcalde Jesús, davant la peculiaritat de l’any que ha viscut la ciutat, va cedir l’honor a les Falleres Majors de 2020, els qui van anunciar els noms de les falleres que prendrien el relleu de representar a les falles de Torrent.

D’aquesta manera, Alicia i Sandra, van pujar a l’escenari i van pronunciar els noms de Sara Garrigues Royo i Paula Alapont Moreno. Les triades van rebre les notícia amb emoció i alegria mentre escoltaven els aplaudiments del públic i les paraules dedicades de l’alcalde Jesús Ros, qui els va desitjar “que gaudiren del seu any amb la seua família, les seues Corts d’Honor i les seues comissions, en el qual serà un any especial per a elles”.

La Cort d’Honor de la Fallera Major de Torrent 2022 la formen: Sara Aparicio d’Ángel de l’Alcázar, Sonia Silla d’Antonio Pardo, Isabel Iniesta de Carrer Toledo, Nerea Olivares de Sant Patrons, Carla Cuñat de Barri Cotxera, Naomi León de Zaragoza-Parc Central, Mª Carmen Martín de Segon Tram Avinguda i Sonia Hurtado de Lope de Rueda.

Quant a la Fallera Major Infantil 2022, Paula estarà acompanyada de la seua Cort d’Honor Infantil: Lucía Mora Cano de la Plaça, Edith Moliner d’Antonio Pardo, Blanca Giménez d’Avinguda, Lucía Mora Santandreu de Sedaví, Carmen Furió de Plaza Sant Roc, Carla Arce de Barri Sant Gregori, Verónica Aguilar de Zaragoza-Parc Central i María Sanabria de Cronista Vicent Beguer Esteve.

 

 

 

Sara Garrigues Royo i Paula Alapont Moreno, Falleres Majors de Torrent de 2022

 

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.