Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Sanitat licita les obres de construcció del nou centre de salut de Parc Central
Sanitat licita les obres de construcció del nou centre de salut de Parc Central
,

Sanitat licita les obres de construcció del nou centre de salut de Parc Central

gener 3, 2022

Les obres del centre Torrent III tindran un cost de 1,5 milions d’euros i es preveu que s’inicien al llarg de 2022

Després de la recent licitació de les obres per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, l’ajuntament de Torrent iniciarà l’any vinent l’habilitació dels locals que albergaran el tercer centre de salut de la ciutat.
L’import de la licitació ascendeix a 1.503.976 euros i el termini d’execució de l’obra serà de 10 mesos, mentre que es preveu que una vegada hagen finalitzat els tràmits d’adjudicació i contractació de les obres, aquestes puguen dur-se a terme durant l’any 2022.

“La construcció d’aquest centre suposarà donar atenció a una població en augment, alhora que donarà respir als centres de Pintor Ribera, que compta amb uns 10.000 pacients, i del Vedat, amb 2.000 pacients més”, explica l’alcalde Jesús Ros. Referent a això, la regidora de Sanitat, Marina Olivares, a més de remarcar que la creació d’aquest nou Centre de Salut III en el municipi de Torrent permetrà ampliar la capacitat assistencial i donar suport als centres sanitaris ja existents, afegeix que “suposarà també una millora en l’atenció per part dels professionals de la salut, ja que comptaran amb unes instal·lacions noves i adequades a les necessitats assistencials de la ciutat”.

El nou centre de salut Torrent III comptarà amb vuit consultes de medicina general, quatre consultes d’infermeria, dues consultes de pediatria, una consulta d’infermeria pediàtrica, una consulta de matrona i gimnàs maternal.
A més, el centre disposarà d’una sala d’extraccions amb tres espais, incloent-hi el box d’observació. En l’Àrea d’administrativa se situarà una zona de telefonia i informàtica, dos despatxos, una sala de juntes per a 20 persones, una sala office amb capacitat per a 10 persones i vestuaris.

Aquest nou centre de salut es construirà en uns locals cedits per l’Ajuntament de Torrent que ocupen la planta baixa i l’ entresol d’un edifici situat en l’Av. Atlanta 96, amb una superfície total construïda de 1.067,35 m2.

Sanitat licita les obres de construcció del nou centre de salut de Parc Central

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.