Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Rocío Jara i Álex López aconsegueixen un or i una plata en el XXXIV Campionat d’Espanya Sub 16 en Pista Coberta
,

març 23, 2021

Els atletes torrentins van aconseguir dues medalles i dos llocs de finalista, i situen així el Club Atletisme Torrent en el 4t lloc en la classificació per punts

Excel·lents resultats els aconseguits pels atletes del CA Torrent en el XXXIV Campionat d’Espanya Sub 16, que ha tingut lloc a Oviedo durant aquest cap de setmana passat.

La primera medallista va ser Rocío Jara, qui, dissabte dia 20, va obtenir el primer lloc en la competició de salt d’altura ja que s’imposà sobre els seus contrincants amb una marca d’1,64 m.

En la mateixa jornada de dissabte, Álex López va aconseguir un 4t lloc en la final de salt de llargada, amb una marca de 6,16 m i el mateix Álex va obtenir la plata en la final de diumenge, dia 21, de triple salt, amb una marca de 13,31 m.

Cal destacar, també, Joan Sánchez en la competició de llançament de pes, ja que va aconseguir el 6é lloc en la final de diumenge; i Ariana Robles en la semifinal dels 1.000 m, qui va quedar a menys d’un segon i vint-i-nou dècimes de la marca per a classificar-se en la final.

Amb la destacada actuació dels atletes del CA Torrent, el club torrentí ha aconseguit el 4t lloc en la classificació per punts, i el 5é lloc en el medaller.