Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Rècord de visites a la Torre

novembre 29, 2018

L’emblemàtic monument rep al seu visitant 10.000

La Torre acaba de rebre al seu visitant número 10.000 en el transcurs de la iniciativa “Torre oberta”, posada en marxa amb motiu dels 770 anys de la Carta de Poblament de Torrent i gràcies a la qual, els veïns i visitants poden visitar el monument sense haver de concertar la visita ni inscriure’s. Fins a este dissabte la Torre es pot visitar lliurement de 10 a 13 hores i de 18 a 21 hores. El diumenge només en horari de matins, de 10 a 13 hores. Durant la visita es pot consultar el facsímil de la Carta Poblament i llibres amb imatges i documents històrics de Torrent.

Les visites a la Torre continuen sumant bones notícies després que diumenge passat, dia 25, més de 1.000 persones s’acostaren a la història de la seua construcció i desenvolupament aprofitant les activitats que van tindre lloc entorn de la plaça Major, com la concentració de cotxes clàssics i la clausura de l’exposició amb motiu dels 125 anys de l’arribada del trenet a Torrent. En concret van ser 1.057 les persones que van entrar per la porta del nostre emblemàtic monument durant les tres hores que va estar oberta al públic en horari matinal, la qual cosa suposa un rècord de visites en una jornada.

Els visitants són la majoria veïns i veïnes del municipi, però també persones altres localitats properes. En acabar la visita, en què es coneix no solament l’evolució de la Torre sinó també de la realitat de Torrent, “els visitants reben un xocolate, un còmic amb la història de la ciutat, un llibre sobre el rossejat i fullets amb l’oferta turística”, tal com explica la regidora de Turisme, Susi Ferrer. A més, durant estos dies, també se’ls obsequia amb unes xapes commemoratives del 770 aniversari de la Carta Pobla.

 

Tota la informació sobre les visites està disponible en el web municipal:
http://www.torrent.es/visitestorre

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.