Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Protecció Civil encoratja la formació dels seus voluntaris

octubre 3, 2016

S’intenta aconseguir una millor formació dels voluntaris que amb el seu esforç, dedicació i altruisme oferixen un servici molt important per a tota la ciutadania

Des d’esta setmana es dóna per finalitzada la campanya del Previfoc (prevenció d’incendis) i comença la campanya del Previmet (prevenció per pluges)

Dins del Pla de Formació Anual de Protecció Civil i mitjançant l’Institut Valencià de Seguretat Pública (IVASPE) es va oferir el curs de Maneig de desfibril·lador semiautomàtic, en el qual van participar els voluntaris de Protecció Civil de Torrent. Durant estes jornades de formació dividides en dos dies els participants van poder adquirir coneixements en matèries com ara anatomia i fisiologia, reanimació cardiopulmonar, altres tècniques de suport vital bàsic o legislació i manteniment del desfibril·lador extern semiautomàtic (DESA). Amb tot açò s’intenta aconseguir una millor formació dels voluntaris que amb el seu esforç, dedicació i altruisme oferixen un servici molt important per a tota la ciutadania.

Fi de la campanya Previfoc

Cal destacar que a causa de l’evolució de la climatologia des d’esta setmana es dóna per finalitzada la campanya del Previfoc (prevenció d’incendis) i comença la campanya del Previmet (prevenció per pluges). Mentre dure, dos voluntaris de protecció civil vigilaran el terme des del matí fins a la nit, en les seues funcions de prevenció i vigilància. En cas de necessitat (fortes pluges), esta dotació es veuria incrementada amb diversos voluntaris.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.