Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Pere Roc II, Jesús i Tomás II triomfen en el trofeu de pilota Ciutat de Torrent

juliol 31, 2017

El jugador de Benidorm, Pere Roc II, al costat de Jesús i Tomás II, guanyen per un clar 60-25 a l’equip de Marc, Santi i Monrabal

Pere Roc II, Jesús i Tomás II es van proclamar campions de l’II Trofeu Ciutat de Torrent que es va disputar ahir en el trinquet de la capital de l’Horta Sud. Encara que si s’ha de jutjar pel marcador els rojos van guanyar folgadament (60-25) a l’equip de Marc, Santi i Monrabal, la diferència entre tots dos equips no va ser tan notòria en el trinquet Jose Maria Veguer de Torrent, municipi on se celebren ara les seues festes patronals.

Va ser un començament molt intens i igualat. Els jugadors de tots dos equips van lluitar intensament per cada punt fins al 25-20. La diferència va venir determinada per la talentosa habilitat de l’equip roig a l’hora de rematar els quinces, la qual cosa els va permetre aconseguir el 40-20.

L’equip de Marc de Montserrat va seguir donant el seu màxim, malgrat el marcador. Malgrat açò, va haver-hi un parell de jugades decisives en les quals la pilota va pintar la sort perquè el de Benidorm i els seus companys Jesús i Tomás II es feren amb la segona edició del Trofeu Ciutat de Torrent.

Els espectadors, que van omplir el trinquet en una vesprada calorosa, es van anar amb la sensació d’haver presenciat una gran partida de pilota valenciana. L’alcalde Jesús Ros, la regidora d’Esports, Nadia Marín, i diversos membres de la corporació no van voler perdre’s el desenllaç d’aquest trofeu que cada any adquireix major prestigi i congrega a un gran nombre d’afeccionats.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.