Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Parc Central reunix les famílies de Torrent per a celebrar el Dia de la Família
Parc Central reunix les famílies de Torrent per a celebrar el Dia de la Família
, ,

Parc Central reunix les famílies de Torrent per a celebrar el Dia de la Família

maig 20, 2024

Nombroses famílies han participat en este esdeveniment, en el qual han sigut presents diverses associacions de famílies, així com les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i Protecció Civil

Els jardins de Parc Central de Torrent han sigut este dissabte el punt de trobada de nombroses famílies que s’han sumat a la celebració del Dia de la Família. Un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria d’Infància i Família que dirigix M. Ángeles Lerma.

La jornada, que es prolongava fins al migdia, ha tingut un molt bon acolliment per part de les famílies, que han volgut participar de les diferents activitats que s’han organitzat per a totes les edats, des dels més xicotets fins als adults.

Per primera vegada, l’esdeveniment ha comptat amb la participació de diverses associacions de famílies de Torrent, com AVAF, Més de Dos, AVAFAM, Monofamilias i FAMOCOVA. Al llarg de tot l’espai es van instal·lar una sèrie de carpes en les quals es van dur a terme les activitats infantils, com ara pintacaras, jocs i tallers. A més, estes carpes van ser també punt d’informació per a les famílies, que van poder conéixer i informar-se sobre els servicis i programes que oferixen estes entitats.

L’Exèrcit d’Espanya, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i Local, així com Protecció Civil de Torrent també van ser presents en l’esdeveniment, amb estands informatius i activitats per a acostar la seua labor a la ciutadania. Els xiquets i xiquetes van poder conéixer de prop els vehicles i equips que utilitzen els professionals en el seu treball diari, i participar en simulacres i tallers educatius. La Unitat Canina de la Policia també prenc part, amb els seus instructors i gossos, perquè els més xicotets pogueren acostar-se a conéixer-los.

El Dia de la Família en el Parc Central és una iniciativa que té com a objectiu fomentar la unió familiar i oferir a les famílies de Torrent un espai on gaudir d’un dia d’oci i diversió.

Des de la Regidoria d’Infància i Família s’ha realitzat un balanç molt positiu de la jornada, destacant la gran participació de públic i la satisfacció de les famílies que van assistir. M. Ángeles Lerma, regidor de l’àrea, ha assenyalat que “este esdeveniment és una mostra del compromís de l’Ajuntament de Torrent amb les famílies i amb la creació d’espais d’oci i diversió per a tots”. Així mateix, ha destacat que “des d’infància i família continuarem treballant per a impulsar este tipus d’iniciatives a la ciutat, posant en valor la importància de la família com a pilar fonamental en el desenvolupament de les persones”.

Parc Central reunix les famílies de Torrent per a celebrar el Dia de la Família

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.