Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Nova vorera en el final de l’avinguda al Vedat
Nova vorera en el final de l’avinguda al Vedat
, ,

Nova vorera en el final de l’avinguda al Vedat

novembre 29, 2018

Esta actuació, que dóna continuïtat al tram existent al costat del pavelló municipal, millora la mobilitat i la seguretat de la zona

L’Ajuntament de Torrent està construint una nova vorera en el tram final de l’Avinguda al Vedat, en el costat de sentit de baixada dels vehicles procedents del Vedat. Esta actuació dóna així continuïtat a la vorera ja existent al costat del pavelló municipal, “un punt inaccessible fins ara per al vianant, millorant així la mobilitat de la zona i la seua seguretat”, assenyala la regidora d’Urbanisme, Inma Amat.

Estos treballs se sumen als duts a terme recentment al carrer Picanya, que consisteixen en la instal·lació d’arbrat i d’ampliació de voreres, que renovaran l’aspecte d’esta entrada de la ciutat i milloraran la mobilitat i l’accessibilitat. Estes obres estan incloses en el contracte de manteniment d’obres públiques –que té un pressupost total de 700.000 €- posat en marxa per l’actual equip de govern i destinat a cobrir actuacions com a reparacions d’asfaltat, voreres, reposició de mobiliari urbà i de tapes d’embornal i, principalment, millores d’accessibilitat.

 

Nova vorera en el final de l’avinguda al Vedat

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.