Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Nova imatge per al carrer Alcàsser

febrer 25, 2019

Emmarcat en el Pla de Millora i Manteniment de les Vies Públiques, l’Ajuntament de Torrent continua realitzant diferents actuacions de millora als carrers de la ciutat. En este cas, ha sigut el torn del carrer Alcàsser, entre Mare de Déu de l’Olivar i Sants Patrons. El paviment, que estsva en mal estat, ha sigut substituït per un nou empedrat del carrer, que evite caigudes i millore la circulació per la via. A més, en unes setmanes, l’actuació de millores en esta zona continuarà amb la renovació i substitució de les llambordes del carrer Sants Patrons en aquelles zones que es troben en mal estat.

El Pla de Millora de les Vies Públiques compta amb una inversió de quasi 700.000 €, l’any passat el consistori va renovar més de 30 carrers en el municipi i, al llarg d’enguany, “continuarem amb el manteniment de més vies públiques per a fer de Torrent una ciutat més segura i accessible per a tots i totes”, ha explicat la regidora d’Urbanisme, Inma Amat.

Entre les actuacions que estan realitzant estos mesos se sumen els treballs de pavimentació i asfaltat de les últimes setmanes als carrers José Navarro, Pare Feijoo, Cadis, El Salvador, Encarnación Langa, Músic Andreu Navarro, Albaida, 6 de desembre i 8 de març, així com la millora de la pavimentació i jardineria de la plaça del carrer Sant Gregori.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.