Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Nous punts de llum en el pont de Mas del Jutge milloren la seguretat en el polígon
Nous punts de llum en el pont de Mas del Jutge milloren la seguretat en el polígon
,

Nous punts de llum en el pont de Mas del Jutge milloren la seguretat en el polígon

març 1, 2019

També s’ha millorat les zones verdes i la jardineria de les rotondes situades en la mateixa carretera

L’Ajuntament de Torrent ha començat a substituir els punts de llum del pont que enllaça el nucli urbà amb el polígon industrial Mes del Jutge a uns altres amb una nova disposició de tecnologia led. El projecte, subvencionat per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), contempla l’eliminació dels punts de llum existents, projectant una nova distribució dels existents (quatre fanals) i la col·locació de quatre noves columnes de llum, il·luminant tots dos costats del pont (fins ara només estava il·luminada una part).

El pont, que té una longitud aproximada de 120 m, tres carrils de circulació, dues voreres laterals i una zona on habitualment aparquen vehicles, comptarà amb huit noves columnes i lluminàries de característiques molt similars a les instal·lades al carrer València, “a fi de donar una continuïtat visual de l’enllumenat públic en aquesta zona del nucli urbà”, ha remarcat la regidora d’Urbanisme, Inma Amat. D’altra banda, els nous punts de llum, “afavoriran la seguretat, tant per als vianants com per al trànsit de vehicles, ja que es tracta d’un pont molt transitat”.

Nous punts de llum en el pont de Mas del Jutge milloren la seguretat en el polígon

Millora en Rotondes
D’igual manera, en les últimes setmanes el consistori, a través de l’empresa municipal Nous Espais, ha millorat la jardineria de les rotondes situades en la carretera Mes del Jutge, artèria principal del polígon, i la d’una rotonda de recent execució en l’encreuament dels carrers Palmiters i Rajolers. El projecte, emmarcat dins del programa d’ajudes a la “Millora, Modernització i Dotació d’Infraestructures i Serveis en Polígons, Àrees Industrials i Enclavaments Tecnològics”, també està subvencionat per l’IVACE. Igualment s’ha reformat la zona verda situada en l’encreuament dels carrers Hort de Soriano i Bronzers, renovant la jardineria i els passejos preexistents en aqueix espai. Finalment, s’han instal·lat noves xarxes de reg automatitzat, fins ara inexistents, que permeten el manteniment i la conservació de les espècies vegetals al llarg de l’any.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.