Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Nou itinerari en la carrera Sant Silvestre de Torrent
Nou itinerari en la carrera Sant Silvestre de Torrent
,

Nou itinerari en la carrera Sant Silvestre de Torrent

desembre 20, 2018

Per a commemorar el X aniversari s’han dissenyat camisetes per a les 2.000 primeres persones que arrepleguen el dorsal

Torrent calfa motors per a celebrar la carrera Sant Silvestre, un esdeveniment esportiu i solidari que té un gran èxit entre la ciutadania i que ja s’ha convertit en una cita obligatòria en el calendari de la ciutat. El dia 28 de desembre, els torrentinos i torrentinas trauran els seus millors disfresses per a participar en esta carrera, que celebra el X aniversari enguany. Entre les novetats d’esta edició destaca el nou recorregut, que començarà com és tradició als peus de la Torre. Els participants pujaran per l’avinguda, giraran pel carrer Sant Valeriano, per a tornar a l’avinguda pel carrer Azorín, on continuaran baixant fins a arribar una altra vegada a la plaça Major.

Una altra de les sorpreses és que les 2.000 primeres persones que arriben per a arreplegar el seu dorsal rebran com a obsequi una camiseta commemorativa del X aniversari, dissenyada per l’Ajuntament de Torrent. L’any passat la carrera es va convertir en un èxit amb més de 2.152 corredors i 4.000 kg d’aliments a favor del Punt d’Aliments. “Tot apunta que en la de 2018 segur que ens superarem, ja que a falta d’una setmana hi ha inscrites més de 800 personas”, destaca la regidora d’Esports, Nadia Marín.

Les inscripcions poden realitzar-se de tres modes. De manera online en l’enllace següent: http://www.fdmtorrent.com/Actividadesycompeticiones/Inscripciones.aspx

En l’eixida de la carrera de 17:30 a 19:30 h. I finalment, en l’oficina de la Fundació Esportiva Municipal, carrer Constitució, 49; o per telèfon (96 156 23 46) només matins i fins al dimecres 26 de desembre a les 13:00 h.

Nou itinerari en la carrera Sant Silvestre de Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.