Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Música y tradició a Torrent
Música y tradició a Torrent
,

Música y tradició a Torrent

febrer 6, 2020

Comença la setmana del festival “Arrels” amb un dia de cant i música tradicional valenciana en l’Auditori i en el Centre de Majors Santa Elena

De mans de Carmesina i Tirant va començar la setmana del festval “Arrels”. Amb un espectacle músical que ens transporta al nostre Segle d’Or amb una proposta pensada per al públic jove. Carmesina i Tirant van omplir l’Auditori amb un públic totalment lliurat en un concert didàctic.

A la vesprada va ser el torn del Centre de Majors Santa Elena, on el trio Ensemble Citra va amenitzar la vesprada als nostres majors amb albaes, boleros, fandangos i altres estils valencians. Una vesprada en la qual l’alegria, riures i algun que un altre ball inunde la sala on els artistes es van llançar a interactuar amb la gent.

Música y tradició a Torrent
Més tard en el Museu Comarcal de l’Horta Sud es va dur a terme la conferència “El Mediterrani i La Ruta de la Seda”, de mans de l’historiador medieval de la Universitat de València, Germán Navarro, acompanyat del director del festival, Carles Magraner, i de Susi Ferrer, Regidora de Cultura, on es va reivindicar la importància d’aquest material en la tradició valenciana, així com tot el treball que porta fins a arribar a les nostres mans. El col·loqui va tenir lloc en l’antic seder situat en la planta superior del Museu Comarcal, on quasi mig centenar de persones van poder gaudir d’una vetlada instructiva.


Aquesta vesprada tindrà lloc el primer dels tres concerts que se celebraran a la sala cívica del Antic Mercat de manera gratuïta. Avui serà el torn de ‘La seda il·lustrada. Mozart vs Martín i Soler’, a partir de les 20 hores i amb la interpretació de Carmina Sánchez (soprano), Carles Magraner (viola de gamba i direcció) i Robert Cases (guitarra romàntica).

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.