Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

“Música i dones”, la primera plataforma online del cor de veus de Casa de la Dona

març 23, 2018

El cor de veus de Casa de la Dona, dirigit per la pianista i cantautora Bàrbara García Clark, ha posat en marxa una iniciativa per a donar a conéixer el treball que duen a terme en el taller de música de l’entitat municipal.

Les participants han creat un blog en línia titulat Música i dones; una plataforma on les participants compartiran amb els internautes cançons, fotografies, enregistraments i informació sobre les seues activitats, a més de conéixer les seues experiències personals al voltant de la música.

Una iniciativa col·laborativa i enriquidora, que ha sigut creada en l’entorn digital perquè arribe a tots els públics. “El nostre cor és un cor viu, que va formant-se amb les propostes i interacció de totes les participants i de tota la gent que vulga estar amb nosaltres”, han puntualitzat des del cor. “Expressió d’emocions” és un taller que està obert a totes les persones que vulguen compartir bones estones de música a Casa de la Dona, i que ara poden formar part també d’esta comunitat digital.

Les inscripcions poden fer-se en la web de l’Ajuntament de Torrent, en el següent enllaç: : https://torrent.es/torrentPublic/inicio/serveis/igualtat/instruccions.html.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.