Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Música a la Fresca torna a les places amb totes les mesures de seguretat
Música a la Fresca torna a les places amb totes les mesures de seguretat
,

Música a la Fresca torna a les places amb totes les mesures de seguretat

juliol 20, 2021

El cap de setmana acull diversos actes musicals amb aforaments reduïts i protocols sanitaris

La música va ser protagonista el cap de setmana a Torrent amb l’inici de la ja tradicional programació de Música a la Fresca a càrrec de les bandes de la Unió Musical de Torrent i el Cercle Catòlic. Al llarg del cap de setmana, les dues bandes van delectar els assistents amb un ampli programa musical en el qual va poder apreciar-se el talent dels músics de la ciutat.

Dissabte, el grup Ensemble de Clarinets de la Unió Musical de Torrent va donar el tret d’eixida de Música a la Fresca en la plaça de l’Església, on es va acollir els veïns i veïnes disposats a gaudir de la música local.

El concert tingué lloc seguint els protocols recomanats per les autoritats sanitàries. Així, les zones utilitzades per a la celebració van ser delimitades amb la finalitat de facilitar el control d’accés de persones al recinte, el qual tenia la capacitat limitada. D’aquesta manera, els espais tenien les distàncies de seguretat necessàries per a poder dur a terme el concert de manera segura.

La mateixa imatge va poder veure’s en la plaça de Moralets diumenge a la vesprada amb el Grup de Metall del Cercle Catòlic de Torrent. La resposta per part del públic en els dos actes fou tot un èxit i va convertir les places de la capital de l’Horta Sud en un espai on gaudir dels músics de la ciutat. Seguint els passos del dia anterior, l’acte es va dur a terme de manera segura ja que complia les recomanacions sanitàries.

D’altra banda, l’Auditori de Torrent va acollir la celebració del concert oferit per la Banda de Capitania de la Unitat de Música Militar de València. Complint també amb les mesures de seguretat recomanades, la caserna general terrestre va celebrar un concert dirigit pel capità Armando Bernabeu Lorenzo, acompanyat del sotsoficial major José Miguel Martín Torrejón.

 

 

 

 

Música a la Fresca torna a les places amb totes les mesures de seguretat

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.