Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Música a la fresca, protagonista dels caps de setmana de Torrent
Música a la fresca, protagonista dels caps de setmana de Torrent
,

Música a la fresca, protagonista dels caps de setmana de Torrent

juliol 20, 2020

El dissabte 25 serà el torn del Grup de Cambra del Cercle Catòlic; i el diumenge 26, del Grup de Saxofons i Grup de Metalls de la Unió Musical

La ciutat de Torrent ha viscut un cap de setmana intens de la mà de Música a la fresca, una activitat emmarcada en el programa cultural Nits d’Estiu que el consistori ha posat en marxa per a amenitzar les vesprades dels torrentins i torrentines. La resposta per part del públic va ser tot un èxit i va convertir les places de la capital de l’Horta **Sud en escenari de grans concerts.

El Grup de Metall de la Banda “Torrent Brass Ensemble” del Cercle Catòlic va ser l’encarregat de donar el tret d’eixida a Música a la fresca. La plaça de l’Església va acollir als veïns i veïnes que no van voler perdre’s l’oportunitat de delectar-se amb la bona música d’aquest grup de joves que va interpretar Canzon per sonar septimi toni, Trhee Swedish Songs, Carmen Suite, Zombie Apocalypso, Sospirs d’Espanya i El Cant del Valencià. Però tot això sense oblidar complir amb les normes d’higiene i seguretat, per la qual cosa es podia veure un recinte habilitat amb cadires on el públic portava les seues màscares i havia d’accedir per una entrada en la qual hi havia dispensadors de gel hidroalcohólic i les cadires estaven separades complint amb la distància social.

La mateixa imatge es va poder veure en la plaça Pintor Va mirar el diumenge a la vesprada, però aquesta vegada amb la música del Grup de Corda de l’Orquestra de la Unió Musical. Sota la batuta del director Rafael Ortí, els músics i músiques van interpretar diferents temes com The Avengers, La La Land, Llibertant, Palladio, Assembre The Minions!, Evenig Shadows, Game of Thrones, Warrior Legacy i Final Countdown.

Música a la fresca continuarà el pròxim cap de setmana. En aquesta ocasió, el dissabte 25 a les 20.30 h serà el torn per al Grup de Cambra del Cercle Catòlic en la plaça Pintor Miró. I a la mateixa hora, però el diumenge 26, li seguirà el Grup de Saxofons i Grup de Metalls de la Unió Musical.

 

Música a la fresca, protagonista dels caps de setmana de Torrent

 

 

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.