Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Mozart vs Martín i Soler fan viatjar al segle XVIII a un Antic Mercat abarrotat en el primer concert del festival Arrels

febrer 7, 2020

Ahir a la vesprada va ser el torn del primer dels tres concerts que tindran lloc durant aquesta setmana en l’Antic Mercat de Torrent amb motiu del III festival de música i tradició “Arrels”. Els i les assistents van tindre l’oportunitat de gaudir de l’espectacle músical “La Seda Il·lustrada” de mans dels músics Carmina Sánchez a la veu soprano, Carles Magraner amb la viola de gamba i direcció i Robert Cases amb la guitarra romàntica. Ells tres formen el trio que va representar “Mozart vs Martín i Soler”, un cicle de cançons de Mozart amb obres d’especial intimitat i de caràcter galant on predomina l’esperit burgés de l’època alternats amb l’aire italià de Martín i Soler, transportant a més de mig centenar d’espectadors a l’ambient musical de finals del segle XVIII.

Aquesta vesprada es podrà gaudir a les 20 h i de forma totalment gratuïta de “Kereshmeh”, un projecte artístic del músic iranià Kaveh Sarvarian i la ballarina madrilenya Patricia Álvarez, on uneixen els llenguatges tradicionals de la música persa i les danses folklòriques del mediterrani.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.