Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Monte-Sión inicia el projecte ‘Shape the Future Teacher’
Monte-Sión inicia el projecte ‘Shape the Future Teacher’
,

Monte-Sión inicia el projecte ‘Shape the Future Teacher’

novembre 4, 2021

Professors de cinc països diferents formaran part d’un projecte europeu

El pròxim 14 de novembre comença el programa Shape the Future Teacher, un nou projecte impulsat per Erasmus i la Unió Europea dedicat als professors d’educació secundària i de formació professional.

La idea principal del programa consisteix a desenvolupar i aplicar un conjunt d’escenaris d’aprenentatge fent servir eines TIC en una àmplia gamma i diversitat de matèries.

El projecte començarà el dia 14 de novembre i continuarà fins al 20 del mateix mes, període durant el qual es realitzaran diverses activitats ja programades.

El 14 de novembre arribaran els professors des de diferents destinacions (Grècia, França, Itàlia i Portugal). El 15 de novembre, al matí, començarà el primer curs de formació i culminarà el dia amb una visita al taller d’un artista faller. El 17, es realitzarà una visita guiada al centre històric de València. El 18 de novembre, tindrà lloc el segon curs de formació, i a la vesprada es visitarà l’Albufera. El 19, la programació continua amb l’últim curs de formació i una reunió per a avaluar la trobada i l’organització d’aquest. Finalment, el 20 de novembre cada professor visitant tornarà al seu país d’origen.

Es calcula que, el nombre total de participants implicats, directa o indirectament, en el projecte Shape the Future Teacher arribarà al voltant de les 4000 persones.

Monte-Sión inicia el projecte ‘Shape the Future Teacher’

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.