Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

Més de 800 persones utilitzen les instal•lacions de la Cotxera durant la setmana d’obertura

març 21, 2018

Ahir dia 20 de març es va obrir el període d’abonaments i durant la jornada es van arreplegar més de 200 fullets per a inscruiure’s-hi

Este matí, en la reunió habitual amb els mitjans de comunicació, l’alcalde Jesús Ros ha fet públiques les dades ben satisfactòries del complex esportiu La Cotxera. Les instal·lacions, que es van obrir al públic el passat 14 de març i l’accés a les quals ha sigut debades fins al 18 de març, han rebut durant esta setmana d’obertura més de 800 persones que han gaudit tant de la piscina com d’altres activitats programades, com ara ciclisme de sala (spining), pilates, graons (step) o aiguagim.

Igualment, ahir dia 20 es va obrir el termini per a fer els abonaments i les inscripcions, i durant la jornada es van arreplegar més de 200 fullets d’inscripció, una xifra molt positiva i que es deu al fet “que s’oferixen unes condicions immillorables en les instal·lacions, les tarifes i els serveis”, ha assenyalat l’alcalde. A més, com a mesura promocional, les persones que s’hi inscriguen abans del 31 de març i que facen ús de les instal·lacions rebran el primer rebut de pagament en el mes d’abril i tindran eixos dies debades.

Les instal·lacions, que es gestionen des de la Fundació Esportiva Municipal, es complementen amb un model de prestació de serveis a través d’una empresa externa. La Cotxera té una nova instal·lació elèctrica, la climatització, la lampisteria i la pintura, entre altres treballs que han sumat una inversió que supera els 200.000 €.

Les tarifes són molt econòmiques i hi ha descomptes per a persones aturades, amb diversitat funcional o majors. Igualment, pensant a fomentar l’esport i un estil de vida saludable, “s’han creat abonaments anuals, amb una tarifa a mitat de preu de l’abonament mensual -16 €-, pensant en les persones i que tots i totes puguen fer ús de La Cotxera”, ha destacat la regidora d’Esports, Nadia Marín.

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.