Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Més de 61.412 persones gaudeixen de l’estiu en la piscina Parc Vedat de Torrent

setembre 9, 2019

El complex esportiu La Cotxera estrena la temporada esportiva després de realitzar actuacions de millora en els banys i en el got de la piscina

Amb l’arribada del mes de setembre, la piscina Parc Vedat de Torrent es va acomiadar de la temporada d’estiu 2019 diumenge passat, després d’haver rebut la visita de més de 61.412 persones durant els mesos de juny, juliol i agost. En família, amb amics o de manera individual, els torrentins i torrentines han gaudit del període estival al parc aquàtic que ha romàs obert diàriament i, fins i tot, amb un horari especial nocturn els divendres a la nit.

Un dels grups que han utilitzat les instal·lacions al llarg de tot l’estiu han sigut els xiquets i xiquetes del Campus de la Fundació Esportiva Municipal (FDM) que, una vegada finalitzades les activitats, es dirigien a la piscina per a realitzar diferents cursos de natació i que han sumant una xifra de 6.340. D’altra banda, 8.268 usuaris han utilitzat la tarjeta familiar; 2.835 han sigut pensionistes o persones de diversitat funcional; i 4.053 eren menors de 16 anys.

La Cotxera

El mateix dia que Parc Vedat tancava les seues portes fins l’any vinent, el complex esportiu La Cotxera estrenava la temporada esportiva rebent als primers usuaris. Aprofitant les vacances, l’Ajuntament de Torrent ha realitzat actuacions de millora en el complex esportiu de La Cotxera, tant en els banys, on s’han instal·lat nous monocomandaments, com en el got de la piscina.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.