Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Més de 180 xiquets i xiquetes participen en les escoles d’estiu municipals

juliol 19, 2017

Les activitats, dirigides per monitors especialitzats, són temàtiques i diferents per als alumnes d’educació infantil i primària

 

Durant el mes de juliol, l’alumnat d’infantil i primària gaudix de l’Escola d’Estiu municipal. Durant estos dies del període estival, un total de 180 xiquets i xiquetes participen en diferents activitats lúdiques i educatives en els centres Mare de Déu del Rosari, Miguel Hernández i Les Terretes. Les activitats, dirigides per monitors especialitzats, són temàtiques i diferents per als alumnes d’educació infantil i primària, per exemple: esport, teatre, contacontes o tallers.

La regidora d’Educació, Patricia Sáez, que ha visitat els centres que acullen estes activitats amb l’alcalde Jesús Ros, ha volgut destacar “l’ajuda que suposen estes iniciatives per a les famílies és fonamental per a conciliar la vida familiar i laboral durant l’estiu, a més durant estos dies els xiquets i xiquetes, aprenen de la manera més lúdica possible i de la mà de professionals”.

A més en l’Escola d’Estiu Especial participen 28 xiquets i xiquetes que fan les activitats en el col·legi El Molí amb monitors especialitzats que supervisen i organitzen cada activitat.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.