Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Més de 1.300 maquetistes participen en la Fira de Modelisme de Torrent
Més de 1.300 maquetistes participen en la Fira de Modelisme de Torrent
,

Més de 1.300 maquetistes participen en la Fira de Modelisme de Torrent

abril 10, 2018

Les maquetes d’avions, vaixells i reproduccions històriques es van exposar en el vestíbul i la primera planta de l’Auditori

Este cap de setmana l’Auditori de Torrent s’omplí de maquetes d’avions, vaixells i reproduccions històriques en el concurs – fira de Modelisme organitzada per l’Associació Modelista de Torrent (AMT). La cita va reunir a un gran nombre de persones de totes les parts del món que no van voler perdre’s esta trobada de gran referència dins del modelisme estàtic nacional i internacional, i en el qual van participar més de 1.300 expositors.Més de 1.300 maquetistes participen en la Fira de Modelisme de Torrent

Les diferents peces, situades entre el vestíbul de l’Auditori i el primer pis, es dividien segons categories: aviació màster, aviació estàndard, vehicles civils, escenificacions, figures, vehicles militars màster, vehicles militars estàndard, ciència-ficció i fantasia i vaixells / concurs Mare Nostrum. I en la segona planta s’habilità una zona de jocs de rol.

El públic infantil també va poder gaudir del concurs amb un espai amb tallers i activitats, on els més xicotets i xicotetes podien pintar diferents dibuixos d’avions, vaixells i tancs. D’igual manera, el concurs va incloure una categoria junior, dedicada a participants de fins a 16 anys.

L’exposició es contemplava amb una gran varietat de stands representatius del modelisme nacional i internacional, instal·lats en la plaça de l’Auditori, on es presentava una gran varietat de productes relacionats amb el món del modelisme. D’igual manera, enguany, en la categoria de Vehicles Militars, va haver-hi l’especial “Vehicles lleugers d’alta mobilitat a quatre rodes”.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.