Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent renova la senyalització dels seus punts d’interés per a posar en valor el seu patrimoni i rutes senderistes
Torrent renova la senyalització dels seus punts d’interés per a posar en valor el seu patrimoni i rutes senderistes
, , ,

Torrent renova la senyalització dels seus punts d’interés per a posar en valor el seu patrimoni i rutes senderistes

abril 22, 2024

L’Ajuntament actualitza els panells informatius de les rutes senderistes i ciclistes, així com dels monuments històrics en el terme municipal

Pròximament es potenciarà la senyalització en l’inici de la Sendera del Reg Mil·lenari del Barranc de l’Horteta

La delegació de Medi Ambient de l’Ajuntament de Torrent ha iniciat la renovació de la senyalística dels punts d’interés en tot el terme municipal. La iniciativa, que respon al mal estat en el qual es trobaven els panells informatius, ja ha permés actualitzar la informació en diverses zones del municipi. A més, pròximament es potenciarà la senyalització en l’inici de la Sendera del Reg Mil·lenari del Barranc de l’Horteta, per a fomentar el seu ús.

Renovació integral
Durant la setmana passada s’han renovat els panells informatius de l’àrea recreativa de La Marxadella, amb les normes d’ús, així com els recorreguts de BTT entre el Vedat i Morredondo, en valencià, castellà i anglés. D’igual manera, s’han actualitzat els panells dels senders del terme municipal.

Un altre dels panells que s’han renovat són els informatius de la Sendera del Camí del Xorro SL-CV 123. Recentment s’han renovat també els panells informatius dels Arquets de Dalt, així com els dels Arquets de Baix, amb informació sobre l’aqüeducte i la seua història, però també, sobre la flora i la fauna existent en la zona i en el sender del Reg Mil·lenari del Barranc de l’Horteta.

Compromís amb el patrimoni i el medi ambient
El regidor de Medi Ambient, José Francisco Gozalvo, ha assenyalat que “per al govern d’Amparo Folgado és molt important mantindre estos panells informatius per a posar en valor i donar a conéixer el nostre patrimoni, així com totes les rutes senderistes i ciclistes“. El regidor també ha afirmat que l’última vegada que es van renovar va ser fa més de 10 anys.

Torrent continua compromés en el manteniment del mobiliari de la ciutat, amb l’objectiu d’oferir als seus veïns i visitants la millor experiència possible. La renovació de la senyalística dels punts d’interés és un pas més en esta direcció, que permetrà als usuaris disfrutar d’una informació actualitzada i de qualitat, cosa que continuarà renovant-se durant tot l’any.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.