Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Més de 60 policies assisteixen a la jornada sobre estacionament per a persones amb mobilitat reduïda

maig 4, 2018

Des de 2014 la Policia Local de Torrent  ha retirat més de 70 targetes per ús indegut, fotocòpies, caducitat o falsificacions

La Policia Local de Torrent ha organitzat un curs sobre intervenció policial amb targetes d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda, impartit per Fernando Arnal, Policia Local especialista en policia judicial, atestats i documentoscopia, en el Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius de la Comunitat Valenciana.

A aquesta jornada han acudit més de 60 policies de diferents municipis de la Comunitat Valenciana i altres comunitats. El comissari principal de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez, ha valorat “molt positivament” les dades d’assistència ja que han duplicat les places previstes: “Aquesta plantilla lidera el seu grau en formació ja que des de 2014 fins avui la Policia Local de Torrent  ha retirat més de 70 targetes per ús indegut, fotocòpies, caducitat o falsificacions”.

L’objectiu és que els i les agents coneguen quines persones i amb quins requisits tenen dret a la targeta d’estacionament i tenir els coneixements necessaris per a detectar les possibles targetes no originals i/o manipulades, així com les sancions administratives i penals que poden portar aquestes conductes.

D’aquesta manera, els assistents han millorat les seues habilitats en aquesta matèria i així, podran col·laborar més activament en el control d’aquests estacionaments, i garantir que, l’ús d’aquestes targetes siga per les persones que realment ho necessiten.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.