Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Més de 500 persones gaudixen en el Parc Central del V Festival Música i Solidaritat

abril 19, 2018

Alumnes i professors de centres d’educació especial i altres associacions i col·legis interpreten balls i cançons

L’Àgora del Parc Central s’ha omplit este matí de música i bon ambient. En el V Festival Música i Solidaritat els alumnes de diversos centres escolars i associacions han dut a terme diferents actuacions musicals que han fet ballar i cantar els familiars i amics que s’han acostat a gaudir de l’acte. També, alumnes del conservatori s’han unit a la iniciativa.

Al llarg del matí, l’alumnat dels centres d’educació especial L’Encarnació, La Unión, Squema, Torrepinos; els centres ocupacionals Tomás de Osma III y Habilitare ABD; Adisto, així com les Terretes i el Drac han oferit les seues actuacions ben diverses, amb música i coreografies.

L’Ajuntament de Torrent a través de la delegació d’Educació, organitza esta festa en col·laboració amb el Conservatori Professional de Música de Torrent i la delegació de Benestar Social. Fins a l’esplanada s’han acostat l’alcalde Jesús Ros i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, per a gaudir de les actuacions musicals. “Este matí hem gaudit de les actuacions dels centres d’educació especial de la nostra ciutat en col·laboració amb altres centres ordinaris, entre tots han fet un gran espectacle que a més és una gran mostra d’integració”, explica la regidora.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.