Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Arriba la segona edició de Sóc de Torrent amb moltes novetats

juliol 13, 2017

El concurs de fotografia en xarxes amplia els canals de participació i comptarà amb quatre modalitats diferents

Es repartiran samarretes, barrets i ventalls, per que tot el món sàpia que #sócdeTorrent

Degut a l’èxit de la campanya “Sóc de Torrent”, que va tindre lloc el passat estiu, enguany, des de la delegació de Dinamització Lingüística i l’Oficina de Promoció i l’Ús del valencià s’ha posat en marxa una nova campanya a favor de la llengua i, sobretot, de la nostra ciutat. L’alcalde Jesús Ros ha destacat en l’encontre amb els mitjans de comunicació “la gran participació dels torrentins i torrentines en la passada campanya que va resultar molt exitosa, portant el nom de Torrent arreu del món. La nostra benvolguda ciutat, que és la capital de l’Horta Sud”.

Esta segona edició comptarà amb els ja tradicionals ventalls de “Sóc de Torrent”, camisetes i barrets de palla, perquè els torrentins i torrentines porten el nom de Torrent a tots els racons de la ciutat i fora d’ella.

S’ha presentat també el concurs de “Sóc de Torrent: xarxes socials”, que enguany comptarà amb novetats. En primer lloc, la regidora de Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, ha destacat que “l’any passat participaren un bon grapat de persones usuàries de la xarxa social Instagram. Enguany per tal de fer més accessible el concurs a tots i totes, s’amplia la participació a Facebook i Twitter. A més, les publicacions hauran de ser íntegrament en valencià per tal de promocionar l’ús a la xarxa de la nostra llengua”.

En segon lloc, el concurs de Sóc de Torrent comptarà en esta edició amb quatre modalitats diferents, amb un premi d’una tableta digital per modalitat. La primera d’elles és “Premi viatger” per a les fotografies i missatges fets fora de Torrent, per tal de promocionar la nostra ciutat en altres enclavaments geogràfics. La segona modalitat, és “Premi Coneix Torrent”, per a totes les fotografies i missatges realitzats en llocs emblemàtics de Torrent. En tercer lloc, trobem el “Premi Torrent s’escriu Torrent”, per als millors temes, llegendes i lemes en relació amb el tema i, per últim, tenim el “Premi, Sóc de Torrent en festes”, per a les fotografies i missatges relacionats amb les festes de la ciutat.

Totes les publicacions, per entrar en concurs, hauran de contenir el hashtag #sócdeTorrent acompanyat per un text d’un màxim de 140 caràcters en valencià. Les samarretes, els barrets i ventalls poden recollir-se a l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià del consistori i al TDIC.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.