Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’Hort de Trénor acull el lliurament de premis ARTIC

juliol 5, 2017

La vesprada d’ahir, l’Hort de Trénor va ser testimoni de l’acte de lliurament dels premis ARTIC, que reconeixen anualment el treball altruista que realitzen associacions, entitats o persones a favor de la societat. L’alcalde, Jesús Ros, va acudir a l’acte acompanyat per gran part de la corporació municipal, i tots gaudiren d’un acte que es va iniciar amb una actuació musical i es va clausurar amb el corresponent lliurament de premis.

Enguany, els premis s’han atorgat a:

• Club de Pilota Valenciana Trinquet de Torrent, per la sensibilitat demostrada a favor de les organitzacions d’autoajuda de la ciutat. El premi va ser lliurat per la integradora social d’ARTIC, María Marín.

• Associació Avant, per estar sempre pendent de la problemàtica de les addiccions. El premi va ser lliurat per Alfonso López, president d’ARTIC.

• Ateneu Cultural Ciutat de Manises, per saber harmonitzar la cultura i la societat, aconseguir l’agermanament entre persones i procurar la seua llibertat. Emilio Aliaga, membre de la junta directiva, va lliurar el premi.

• Solidaritat Torrent, per saber adaptar les seues possibilitats com a organització a les necessitats de la societat torrentina. El premi va ser lliurat per Pilar Escribano, coordinadora de la gestió administrativa d’ARTIC.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.