Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’exposició de Playmobil més gran de la Comunitat Valenciana obri les portes en el CC Las Américas

desembre 16, 2021

Fins al 8 de gener de 2022 els amants dels clicks poden gaudir de tretze diorames amb milers de figures i participar en el concurs del playmobil amagat

A Torrent s’ha inaugurat, en el centre comercial Las Américas, l’exposició que acollirà una mostra de diorames de Playmobil, fins al 8 de gener de 2022, la major exposició de playmobils de la Comunitat Valenciana feta fins al moment, amb unes instal·lacions que ocupen més de 1.700 metres quadrats, en la qual aficionats i col·leccionistes de playmobil exhibiran els millors diorames: un total de 13 mostres de diferents temàtiques, més un mercat ambulant per a venedors i col·leccionistes de tot arreu. “Aquesta és una exposició per a xiquets i adults que no pot faltar en aquestes festes, convertida així en quasi una tradició nadalenca”, comenta la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

A diferència d’anteriors edicions, en aquesta ocasió l’exposició se situa en el centre comercial Las Américas, en la zona alta de l’avinguda al Vedat. Per a fer possible aquesta mostra, l’Ajuntament de la ciutat ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Espanyola de Col·leccionistes Playmobil, Aesclick, que mantindrà aquesta exposició oberta de dilluns a dissabte, de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.30 h, excepte el 24 i el 31, que només estarà obert al matí, igual que els diumenges. Els festius del dia de Nadal, Cap d’Any i el dia de Reis estarà tancada al públic.

Igual que en les edicions anteriors, els amants del món Playmobil podran participar en l’entretingut joc del click amagat, una prova perquè els visitants cerquen en els diferents diorames huit figuretes de temàtica variada. Per a fer-ho, en el punt d’informació habilitat se’ls donarà un full en què hauran de marcar on és el click amagat, i després l’hauran de depositar en una urna per a participar en el sorteig d’un dels lots de Playmobil.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.