Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’escriptora Anna Moner participa en una sessió del club de lectura del Voluntariat pel valencià de Torrent

març 1, 2018

El llibre triat per a la tertúlia fou 10 de 2, que recull històries basades en els voluntaris lingüístics

L’andana del Museu Comarcal de l’Horta Sud va acollir dimarts de vesprada una sessió del club de lectura del Voluntariat pel valencià de Torrent. La sessió, organitzada per l’Oficina de Promoció i Ús i del Valencià, va girar al voltant del llibre 10 de 2, llibre de relats que recull una desena d’històries d’escriptors de diferents punts de la geografia valenciana basades en l’experiència del voluntariat lingüístic.

Vora una vintena de persones, entre elles el regidor de Benestar Social, Francisco Carbonell; i la regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, participaren en la reunió i compartiren l’experiència de la lectura amb l’escriptora Anna Moner, autora d’un dels relats del llibre.

El Voluntariat lingüístic posa en contacte persones valencianoparlants per a conversar amb persones interessades a aprendre a parlar en valencià i a aconseguir prou fluïdesa i perdre la vergonya per a poder parlar en valencià d’una manera natural.

Les persones interessades a participar en el Voluntariat poden passar per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià per a apuntar-s’hi o enviar un missatge a usvalencia@torrent.es

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.