Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Escola d’Adults de Torrent celebra la seua Setmana Cultural per a acomiadar el curs
L’Escola d’Adults de Torrent celebra la seua Setmana Cultural per a acomiadar el curs
, ,

L’Escola d’Adults de Torrent celebra la seua Setmana Cultural per a acomiadar el curs

juny 18, 2019

L’alumnat ha exposat els treballs realitzats al llarg de l’any en els tallers de pintura, dibuix, fotografia, ceràmica i restauració de mobles

Amb l’arribada del mes de juny, el Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Torrent diu adéu a un curs carregat d’activitats i amb una programació molt variada, que enguany ha comptat amb al voltant de 1.500 alumnes i alumnes. Com a colofó final a aquests mesos educatius, l’alumnat i el professorat de l’Escola d’Adults van realitzar ahir l’acte inaugural de la seua setmana cultural amb l’exposició Un treball permanent, una mostra amb una selecció de les obres realitzades en els tallers de pintura, dibuix, fotografia, ceràmica i restauració de mobles. La sala d’exposicions de l’Espai va acollir aquest esdeveniment que va donar inici amb els parlaments de benvinguda per part de l’alcalde Jesús Ros, el director del centre, Pepe Veiga, i la presidenta de l’associació d’Alumnes, Mati Daries, que van destacar la gran labor de l’escola, en la qual hi ha una fusió de persones de diferents països, cultures i edats. En aquest sentit, l’alcalde va posar l’accent que “el centre és una història d’èxit per a la ciutat” i, a més, va recordar el projecte del nou edifici per a albergar les instal·lacions de l’Escola d’Adults, “que tindrà totes les característiques i dotacions necessàries per a oferir a l’alumnat un enseñamiento com es mereix”.

L’Escola d’Adults de Torrent celebra la seua Setmana Cultural per a acomiadar el curs
L’acte va continuar amb un homenatge a Antonio Machado i Joan Brossa mitjançant una lectura musicada de la mà de l’alumnat i el professorat. Així mateix, s’aprofite per a presentar el número 38 de la revista La Pissarra, publicació del centre.

L’exposició, que pot visitar-se al llarg de tota la setmana, no és l’única activitat que ha preparat l’Escola d’Adults. Aquesta vesprada, el Hort de Trénor acull des de les 18 h a les 21 h una sessió de tallers de pintura, dibuix, ceràmica, ioga, relaxació, pilates, shiatsu, reflexologia podal i quiromasaje. La vetlada seguirà amb una nit de sopar i cinema, on s’emetrà la pel·lícula Campions, una comèdia dirigida per Javier Fesser que relata la història d’un entrenador que s’encarrega d’un equip de persones amb discapacitat intel·lectual.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.