Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Les persones majors de Torrent donen la benvinguda al Nadal amb l’encesa de llums en el centre Mare de Déu de l’Olivar

desembre 11, 2018

La programació “Vinga a gaudir d’un Nadal en gran companyia” inclou activitats molt amenes repartides per tots els centres de persones majors de la ciutat

L’encesa de llums i de l’arbre de Nadal en el Centre Mare de Déu de l’Olivar ha donat el tret d’eixida a la programació nadalenca per a les persones majors. Des del 10 fins al 24 de desembre, el Pla Municipal de les Persones Majors de l’Ajuntament de Torrent ha preparat una agenda completa d’activitats, repartides pels diferents centres. El regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, i la regidora d’Esports, Nadia Marín, van assistir a la cita i van acompanyar totes les persones que no van voler perdre’s este moment tan emotiu i que inaugura les festes nadalenques.

La programació continua a la vesprada a les 17 h en la sala d’actes de l’ajuntament amb la representació de l’obra El parque de María Risa, a més d’un espectacle a càrrec del Grup de Teatre Mare de Déu de l’Olivar. El dijous a les 17 h es farà un recital literari de rondalles recollides per Enric Valor i de poemes de Vicent Andrés Estellés, seguit d’una xocolatada. El dilluns a la mateixa hora i també en el centre Mare de Déu de l’Olivar tindrà lloc el cicle de cinema i literatura “Jane Eyre”.

De la mà dels corresponsals del CIJ, el Centre Sant Enric s’omplirà de la màgia de Nadal amb un espectacle del mag Iván, un contacontes animat, l’actuació de la Rondalla del CEAM i la visita del Pare Noel. Com no podria ser de cap altra manera, la vesprada es tancarà amb una xocolatada.

El concurs de rebosteria nadalenca farà que les persones majors es posen a cuinar les seues millors receptes per a crear les millors postres, que portaran el dimecres 19 al centre Bellido. El dijous 20 serà el torn de fer una eixida cultural, dins del programa d’oci educatiu itinerari de pessebres de la ciutat de València. El mateix dia, a les 17 h es durà a terme la xarrada informativa “Estrés i cor” en el Centre Bellido.

I com a colofó final de la programació tindrà lloc el tradicional sopar solidari per a persones majors soles. La informació i recollida de tiquet és en el centre Mare de Déu de l’Olivar a partir de l’11 de desembre.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.