Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Les instal·lacions de Parc Central es posen a punt en vacances

agost 11, 2017
Entre les reformes, que responen a les demandes de les persones usuàries, es troba la remodelació dels vestidors, on s’instal·laran monocomandaments per a regular l’aigua de les dutxes i es modificarà el sistema de sanejament
 
Durant el període d’obres, dos setmanes des de dilluns passat, els usuaris i usuàries poden utilitzar les instal·lacions AQA d’Albal
L’Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb l’empresa GAIA, ha començat esta setmana les obres de reforma de les instal·lacions esportives de Parc Central. Unes tasques de millora que responen a les demandes de les persones usuàries de Parc Central, que, a la tornada de les vacances, gaudiran d’unes instal·lacions de qualitat i amb tots els avanços en l’àmbit esportiu.
S’hi estan duent a terme treballs de demolició i obra de paleta, fusteria metàl·lica, climatització, electricitat, reforma d’il·luminació i mesures contraincendis. També s’està reformant la planta de la piscina, des de la qual es crearà un accés a la zona termal, uns vestidors dedicats als més menuts i, sobretot, la substitució del material de la piscina, que en l’actualitat produïx filtracions d’aigua.
Una altra de les reformes, i un dels problemes que més repercutia en els usuaris, és la regulació de la temperatura de l’aigua de les dutxes. Ara, s’instal·laran monocomandaments que regularan de manera satisfactòria la temperatura. En els mateixos vestidors s’estan canviant els sistemes de sanejament, una mesura important, ja que són albellons directes al terreny, la qual cosa produïa males olors.
Mentre duren les obres, dos setmanes des de dilluns passat, els usuaris i usuàries poden utilitzar les instal·lacions AQA d’Albal. I durant el mes de setembre, totes les persones abonades hi poden portar un amic, amiga o familiar i utilitzar les instal·lacions debades.
A més, amb l’objectiu d’incrementar la seguretat de les instal·lacions i evitar actes de vandalisme, es millorarà la vigilància dels exteriors del complex i s’augmentarà el control d’accés a les instal·lacions.
Estes reformes se sumen a les ja realitzades recentment, com ara l’homologació de la pista d’atletisme, la qual es va pintar per a complir tots els requisits necessaris; les noves cadires en les graderies; l’adquisició del nou equipament de bicicletes de sala de gamma alta amb connectivitat TecnoGym; el nou equipament cardiovascular de gamma alta amb connexió a Internet, televisió i música; i s’ha incorporat una pantalla en la classe de ciclisme de sala.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.