Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Les falleres majors de Torrent acompanyen els escolars en la cremà  

març 15, 2018

A més, han realitzat la tradicional visita a la Policia Nacional i la Policia Local

Durant el matí de hui, les falleres major de Torrent, Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano, acompanyades de les seues Corts, han realitzat la tradicional visita a la Policia Nacional i la Policia Local. Una jornada en què el món faller mostra el seu agraïment per la tasca que realitzaran durant la setmana fallera, vetlant per la seguretat de tots els ciutadans i ciutadanes. Les màximes representants falleres de la ciutat, acompanyades per el regidor de l’àrea de Festes, José Antonio Castillejo, la regidora d’Educació, Patricia Sáez, i membres del equip de Govern han mostrat el seu sincer agraïment.

A més, s’han desplaçat a els col·legis Federico Maicas, Trinitàries, Monte-Sión, Pulgarcito i Sant Josep i Santa Ana per a celebrar la cremà dels monuments escolars; un matí diversió i màgia en la cremà dels monuments que ells mateixos confeccionen i planten als patis en esta jornada festiva.

Esta nit és la tradicional nit de la plantà, les 29 comissions torrentines tindran a punt els monuments fallers i demà a primera hora, el jurat visitarà tots els monuments per seccions. A més, tindrà lloc la visita institucional de les falleres majors al consistori on signaran en el llibre d’or de la ciutat i la primera mascletada, que es retransmetrà en directe pel canal de youtube i el facebook de l’Ajuntament de Torrent. Ja de vesprada, es celebrarà el tradicional Trasllat de la Mare de Déu.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.